Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom došla je na sunčanu zagrebačku špicu, a odlično raspoložen trojac i modno se uskladio pa su tako Anica i njezina mlađa 15-godišnja kći Viktorija nosile jednake tenisice popularnog talijanskog brenda obuće Off-White.

Galerija Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom na zagrebačkoj špici - 7 Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom na zagrebačkoj špici - 4 Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom na zagrebačkoj špici - 3 +8 Anica Kovač i njezina kći Viktorija nose tenisice brenda Off-White

Anica Kovač nosi visoki model tenisica Off-Court 3.0 koji karakterizira motiv sidra i dvije našivene etikete u upečatljivoj narančastoj boji na jeziku i stranici tenisica.

Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom na zagrebačkoj špici - 6 Anica Kovač i njezina kći Viktorija nose tenisice brenda Off-White (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tenisice istrošenog izgleda bivša Miss Hrvatske i prva pratilja Miss svijeta kombinirala je uz crne traperice skinny kroja s visokim strukom i kopčanjem na pet gumba, dok je Viktorija svoje tenisice Off-White spojila sa svijetlo plavim trapericama širih nogavica.

Anica Kovač nosi viske tenisice brenda Off-White Anica Kovač nosi viske tenisice brenda Off-White (Foto: www.sneakinpeace.com)

Mama je stajling za zagrebačku špicu upotpunila jednostavnom crnom majicom s kratkim rukavima, klasičnim modelom T-shirta te crvenom kožnatom torbom talijanske modne kuće Gucci. Riječi je o modelu Dionysus, koji je Anica već nosila, a karakteriziraju ga upečatljiva kopča u obliku potkove koja završava s dvije tigrove glave te srebrni lanac.

Gucci, Dionysus torba Anica Kovač nosi crvenu torbu modne kuće Gucci, model Dionysus (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Starija kći Anice i Roberta Kovača, 21-godišnja Leticija je pak odabrala bijelu torbicu Mini Jodie modne kuće Bottega Veneta, model s prepoznatljivim čvorom na ručki, te traperice s velikim poderanim dijelovima i crne motorističke čizme.

Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom na zagrebačkoj špici - 8 Anica Kovač s kćerima Leticijom i Viktorijom na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Anica Kovač u prekrasnim salonkama koje stajlingu daju posebnu dozu ženstvenosti Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 2 Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 3 Anica Kovač u baršunastom odijeli i čipkastim štiklama Gianvito Rossi - 1 +6 Anica Kovač nosi štikle Gianvito Rossi u kombinaciji čipke i brušene kože

Anica Kovač u čizmama koje sve manje žena nosi uz traperice - kako ih vi kombinirate? Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama Anica Kovač na zagrebačkoj špici Anica Kovač na zagrebačkoj špici +5 Anica Kovač na zagrebačkoj špici

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju