Tko kaže da trudnice ne mogu biti glamurozne? U nastavku pogledajte kako su tri poznate dame demonstrirale elegantnu trudničku modu na 74. dodjeli Zlatnih globusa

Da glamur i trudnoća idu jedno s drugim pokazale su Gal Gadot, Natalie Portman i Rosalind Ross.

Tri trudnice pojavile su se na 74. dodjeli filmskih nagrada Zlatni globus, a svaka je demonstrirala varijantu elegancije po svom ukusu.

Tako je prelijepa 31-ogodišnja Izraelka Gal nosila crnu haljinu usku haljinu dizajnera Thierryja Muglera. Model s visokim prorezom i apliciranim šljokicama koje su unijele malo blještavila u elegantno trudničko izdanje naglašavao je njezine trudničke obline.

Natalie se odlučila za žutu haljinu modne kuće Prada koja je u potpunosti sakrila njezinu figuru. Modni stručnjaci zaključili su kako je odabirom haljine retro kroja željela odati počast stilu Jacqueline Kennedy što ne čudi s obzirom na to da ju je glumila u filmu "Jackie". Upravo je za tu ulogu dobila nominaciju za Zlatni globus, a predviđa se da će biti nominirana i za Oscara u kategoriji najbolje glumice.

Rosalind je nosila dugu srebrnu haljinu napravljenu od svile koja je istaknula trudnički trbuščić, ali istodobno pružala dovoljno udobnosti koja je svakoj trudnici prioritet prilikom biranja odjeće.