Mlada "Elvisova" zvijezda Austin Butler i veteranska glumica Michelle Yeoh odnijeli su glavne filmske nagrade na svečanoj dodjeli Zlatnih globusa u utorak, a Hollywood je ponovno prihvatio dodjelu koju je s televizije izbacio skandal.

Galerija Hilary Swank Hilary Swank na dodjeli Zlatnih globusa Hilary Swank na dodjeli Zlatnih globusa +6 Glumica je uz haljinu nosila crne salonke

Butler (31) proglašen je najboljim glumcem u filmskoj drami za ulogu u kojoj je utjelovio legendu rock-glazbe Elvisa Presleyja, dok je Yeoh nagrađena za glavnu ulogu u akcijskom filmu "Sve u isto vrijeme" u kojem skače u druge dimenzije.

Među slavnim uzvanicima na dodjeli u Los Angelesu bila je i glumica Hilary Swank, koja je na crveni tepih zakoračila u trudničkom izdanju.

Na dodjelu je stigla u smaragdnozelenoj haljini modne kuće Prada s crnim mašnama s dugim vrpcama na ramenima. Haljina bez rukava ima prorez na prednjoj strani, kao i džepove koji su cijelom izdanju donijeli dozu šika.

Hilary Swank na dodjeli Zlatnih globusa Hilary Swank na dodjeli Zlatnih globusa (Foto: Profimedia)

Glumica je haljinu uparila s crnim salonkama na visoku tanku potpeticu, a glamurozno izdanje upotpunila je naušnicama Tiffany od smaragda i dijamanata.

Glumici je društvo na crvenom tepihu pravio suprug Philip Schneider, a sretni je par u listopadu prošle godine otkrio da očekuju blizance.

Hilary Swank i Philip Schneider Hilary Swank i Philip Schneider (Foto: Profimedia)

Inače, glumica je bila nominirana u kategoriji za najbolju glumicu u televizijskoj dramskoj seriji, i to za ulogu novinarke Eileen Fitzgerald u ABC-jevoj seriji "Alaska Daily". Druge nominirane za najbolju glumicu bile su Imelda Staunton ("Kruna"), Emma D'Arcy ("Zmajeva kuća"), Laura Linney ("Ozark") i Zendaya ("Euforija"). Na kraju je nagrada otišla u ruke Zendaye.

10 najgorih modnih izdanja s 80. dodjele Zlatnih globusa Glumica Ana Gasteyer Voditeljica Naz Perez Glumica Britt Lower +10 Komičarka Megan Stalter

10 najljepših haljina na crvenom tepihu Zlatnih globusa Raskošne haljine plijenile su pažnju na crvenom tepihu Zlatnih Globusa Margot Robbie u Chanelu Michelle Williams u Gucciju +7 Ana de Armas u Louisu Vuittonu

Hilary Swank nije bila jedina buduća mama na crvenom tepihu. U trudničkim izdanjima blistale su i glumice Kaley Cuoco, Claire Danes, Abby Elliott te supruga glumca Paula Waltera Hausera Amy Elizabeth Boland.

Najviše mi se sviđa haljina koju je nosila...

glasova:

Sva trudnička izdanja sa Zlatnih globusa možete pogledati u našoj galeriji na početku teksta, a u našoj anketi možete dati glas trudničkom izdanju koje je vama najljepše.

Kaley Cuoco Kaley Cuoco (Foto: Profimedia)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju