Nakon četiri mjeseca odgode zbog štrajkova u Hollywoodu, elita američke televizije okupila se u ponedjeljak u Los Angelesu na 75. dodjeli Emmyja.

Galerija Suki Waterhouse Trudničko izdanje Suki Waterhouse Trudničko izdanje Suki Waterhouse +1 Trudničko izdanje Suki Waterhouse

Televizijski ekvivalent Oscara obično se održava u rujnu, no organizatori su umjesto toga dogovorili susret u siječnju, smatrajući - očito s pravom - da će štrajkovi glumaca i scenarista do tada završiti i da će najveće zvijezde ponovno moći prošetati crvenim tepihom.

Među njima je bila i glumica Suki Waterhouse koja je pozornost privukla svojim trudničkim izdanjem koje se ne bi svatko odvažio nositi. Partnerica glumca Roberta Pattinsona na dodjelu je stigla u crvenoj haljini modne kuće Valentino koja je imala mnogima omiljeni dodatak - džepove.

Trudničko izdanje Suki Waterhouse Trudničko izdanje Suki Waterhouse (Foto: Profimedia)

No, džepovi nisu jedini zanimljiv detalj. Gornji dio haljine, nalik pregači, otkrio je bočnu stranu trudničkog trbuha i glumičina leđa. Sama glumica objasnila je da je na haljini koja se radila mjesecima trebalo raditi određene preinake zbog trudnoće koja je napredovala.

Morali su redizajnirati haljinu kako bi pristajala trbuhu. Stvarno mi je drago da su uspjeli, rekla je glumica novinarima.

Trudničko izdanje Suki Waterhouse Trudničko izdanje Suki Waterhouse (Foto: Profimedia)

Osim spomenutih detalja, haljinu krasi i velika crvena mašna na prednjem dijelu kao i raskošna suknja sa šlepom.

Glumica je kosu oblikovala u valove, a izdanje je upotpunila i nakitom kuće Tiffany & Co.

Inače, na dodjeli je HBO-ova produkcija "Nasljeđe", mračna i oštra kronika unutarnjih razmirica bogate disfunkcionalne obitelji na čelu golemog medijskog carstva, imala 27 nominacija, a završila je s ukupno 6 nagrada Emmy, koliko je dobio i "Medvjed". (Hina/M.B.)

15 haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Emmyja o kojima se najviše priča Slavne dame blistale su u večernjim haljinama na crvenom tepihu ovogodišnjih Emmyja Suki Waterhouse u Valentinu Simona Tabasco in Marni +11 Riley Keough u Chanelu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju