Severina je bila jedna od glazbenica koja je nastupila na sinoćnjem 10. humanitarnom koncertu Želim život za zakladu Ana Rukavina na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. Za tu prigodu izabrala je damski stajling, a za oko nam je posebno zapeo stilizirani turban koji je Severina nosila na glavi. A da će turbani ove zime biti apsolutni modni hit uvjerili smo se i za kratke šetnje centrom Zagreba gdje smo uočili 3 dame koje također vole ovaj modni dodatak

Severina je poznata kao zvijezda koja voli pratiti modne trendove pa je tako prigrlila i vrući hit ove zime – turban. Stilizirani zeleni turban s ružom pjevačica je nosila na sinoćnjem humanitarnom koncertu Želim život održanom na zagrebačkom Trgu bana Jelačića.

Deseti jubilarni koncert Želim život okupio je više od 20.000 ljudi koji su u raspjevanom ritmu podržali rad Zaklade Ana Rukavina. Građani su tijekom koncerta ponovno pokazali da imaju veliko srce te su humanitarni broj 060 9000 nazvali više od 192.000 puta i tako donirali više od 1,2 milijuna kuna za daljnji rad Zaklade.

Posjetitelje je uveseljavala i Severina koja je atraktivno pokrivalo za glavu odlično uskladila s uskim hlačama i kaputom istog šarenog uzorka te čizmama iznad koljena koje su također ove sezone super popularne.

A da turbane obožavaju i znaju nositi i Zagrepčanke uvjerili smo se prošetavši centrom grada gdje smo zapazili 3 mlade dame koje ovaj trend nose baš sa stilom i ukusom. Sigurni smo da ćemo ove zime na gradskim ulicama vidjeti još puno cura koje vole nositi ovo trendi pokrivalo za glavu.

Inače, turban su kroz povijest često nosili pripadnici plemstva i uglednici bez obzira na religijsku pripadnost.

U našoj foto galeriji pogledajte kako 3 dame iz centra Zagreba i Severina nose popularni stilizirani turban.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju