Istina, predivna je, ali gusta kosa je i veliki poštrošač vremena, posebno ako je duga i ako niste ljubiteljica sušila za kosu. U tom slučaju nakon svakog pranja pred vama su sati čekanja da se osuši na svježem zraku.

Ako i koristite sušilo za kosu i ako nemate baš toliko gustu kosu, proces sušenja svakako je nešto na što većina ljudi nerado troši dragocjeno vrijeme.

Osim toga, sušenje je jedan od važnijih koraka u njezi kose pa kad već trošimo vrijeme želimo i da konačan rezultat bude odličan. 

Proizvod koji bi vam, barem tvrde njegovi tvorci, mogao skratiti sušenje kose za pola i pomoći da vaša kosa izgleda sjajno zove se Aquis Lisse Luxe turban za kosu.

Turban za kosu koji skraćuje vrijeme sušenja za pola Turban za kosu koji skraćuje vrijeme sušenja za pola (Foto: amazon.com)

Ovaj turban ima veću moć upijanja od običnih ručnika i namijenjen je za sve tipove i dužine kose. Napravljen je od posebne tkanine s potpuno ravnim, glatkim površinskim tkanjem i kosu suši ravnomjerno bez štetnih nuspojava. U konačnici, zahvaljujući ovom turbanu, vaša kosa trebala bi se manje lomiti i biti manje zamršena.

Slika nije dostupna Twilighting: Kombinacija omiljenih tehnika bojanja koja će se svidjeti brinetama

Slika nije dostupna Ko curetak! Frizura Catherine Zete-Jones s kakvom se žena osjeća i 20 godina mlađe

Prije upotrebe trebate nježno iscijediti višak vode iz kose i umotati je u turban koji ima i gumb kako bi sve stajalo na mjestu. Žene koje su ga koristile tvrde da im se više sviđa izgled njihove kose, da ju lakše oblikuju nakon sušnjena kao i da izgleda zdravije i sjajnije. Posebno su zadovoljne žene koje imaju kovrčavu kosu.

"Savršen proizvod za brzo sušenje kose uz minimalna oštećenja. Sviđa mi se", "Vrijedi svake kune", "Sušilo više ni ne trebam", samo su neki od komentara na ovaj turban koji se na Amazonu prodaje po cijeni od 31,27 eura (232,74 kn).

Dok je turban, koji ima prosječnu ocjenu 4,3/5, pogodniji za žene s kratkom i poludugom kosom, za one s dugom postoji proizvod napravljen od istog materijala, ali koji izgleda kao klasični ručnik. 

Turban za kosu koji skraćuje vrijeme sušenja za pola Turban za kosu koji skraćuje vrijeme sušenja za pola (Foto: amazon.com)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju