Novi veliki trend u svijetu bojanja kose zove se twilighting. Iako će vas zbog imena možda podsjetiti na popularnu Sumrak sagu, ova tehnika nema nikakve veze s Robertom Pattinsonom i vampirima.

Umjesto toga, radi se o tehnici bojanja koja je inspirirana zlatnim nijansama koje se pojavljuju na nebu tijekom zalaska sunca.

Koloristica Karissa Schaudt osmislila je ovu tehniku kojoj se predviđa velika popularnost tijekom cijele 2020. godine, a riječ je o kombinaciji istaknutijih balayage i suptilnijih babylights pramenova.

Slika nije dostupna Ko curetak! Frizura Catherine Zete-Jones s kakvom se žena osjeća i 20 godina mlađe

Slika nije dostupna Za sve prigode: Sedam ideja kako nositi bob da vam nikad ne dosadi

Schaudt objašnjava da je ova tehnika savršena za žene s tamnijom kosom koje žele isprobati nešto novo, ali bez drastičnih promjena. Konačan rezultat u tom slučaju je - brineta s toplim tonovima.

Ako vam je sad kroz glavu prošla misao da je ovdje riječ o smeđoj kosi sa zlatnim sjajem, niste u krivu. To u biti je to, ali je i riječ i o jako lijepom osvježenju smeđe kose koje je lako održavati i koje može funkcionirati iz sezone u sezonu.

Schaudt ovu tehniku preporučuje klijenticama koje žele imati malo svjetline oko lica, ali i zadržati višedimenzionalni izgled. Bitno je da pramenovi izgledaju prirodno i da frizer prilikom miksanja dviju vrsta pramenova pazi da svjetliji pramenovi budu bliže licu. Naravno, uvijek je najbolja opcija ponijeti fotografiju onoga što želite, a u nastavku pogledajte kako u konačnici izgleda ova tehnika.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju