Na Novoj TV nedavno se počela prikazivati turska serija "Ljubavna oluja", priča o dvoje mladih ljudi opterećenih okolnostima u kojima su se našle njihove obitelji.

Ljubavna priča Firuze i Ajaz počinje još na fakultetu, ali teške obiteljske okolnosti u kojima se oboje nađu dovode ih do velikih prekretnica.

Sigurni smo da su zaljubljenici u turske serije dobro upućeni u radnju i prate svaku promjenu, a vjerujemo da je mnogima za oko zapeo i Alperen Duymaz koji u seriji glumi Ajaza.

Ovaj 28-godišnji glumac i bivši model, rođen u Ankari, osim u serijama glumi i u filmovima. Svijet modelinga i glazbe privukli su ga još u srednjoj školi, a uz ponude za posao modela polako su počele stizati i one za glumačke uloge.

Dio TV industrije je od 2015. godine, a danas ima tisuće fanova u Turskoj, ali i u ostatku svijeta. Na Instagramu ga slijedi 2,6 milijuna ljudi.

Fahirye Evcen I zbog njih se gledaju serije: 10 turskih glumica koje osvajaju posebnom ljepotom

Slika nije dostupna 15 neodoljivih: Odaberite koji ljepotan zaslužuje titulu najzgodnijeg turskog glumca

Naravno, Alperen Duymaz nije jedini turski glumac koji pozornost javnosti privlači talentom i izgledom.

Koji od turskih glumaca s popisa vam je najzgodniji?

glasova:

Mi smo u nastavku teksta izdvojili pet glumaca koje ste, između ostalog, imali priliku vidjeti u već spomenutoj seriji "Ljubavna oluja", ali i u serijama "Melek" i "U plamenu", a koji su itekako konkurencija već dobro poznatim turskim ljepotanima. U našoj anketi recite nam i tko je vaš favorit.

1. ALPEREN DUYMAZ

2. CANER CINDORUK

3. MUSTAFA MERT KOC

4. ULVI KAHYAOGLU

5. CIHANGIR CEYHAN

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju