Nakon napornog radnog dana nema ništa bolje od opuštanja pod ugodnim mlazom vode, a uz ovaj sustav tuširanje postaje iskustvo kojem ćete se još više radovati

Galerija

Ako ste u potrazi za idealnim tušem koji želite u svojoj kupaonici, tuš-sustav Rainmaker Select brenda Hansgrohe mogao bi ispuniti sva vaša očekivanja.

Zahvaljujući dimenzijama nadglavnog tuša, Rainmaker Select pruža veliku slobodu kretanja tijekom tuširanja, a za potpuno zadovoljstvo tu je i ručni tuš elegantnog dizajna.

Sustav omogućuje podešavanje triju različitih vrsta mlaza iz nadglavnog tuša.

1. RainStream – luksuzan
 snažan mlaz sa stražnjeg dijela tuša za opuštanje ramena i vrata

2. Rainbogat pljusak, idealan za svakodnevnu upotrebu

3. Monousmjeren umirujući i opuštajući mlaz iz sredine tuša


Tuš-sustav 'Rainmaker Select' brenda Hansgrohe - 8
Shower Tablet Foto: Hansgrohe

Sustav ima i 70-centimetarski obrub od stakla i kroma zahvaljujući kojem imate dovoljno prostora za sve sitnice koje osiguravaju ugodno iskustvo tuširanja.

Shower Tablet služi i kao polica za sve kozmetičke ili higijenske proizvode potrebne za duširanje, a na njemu se nalazi i ugrađena tipka Select koja omogućuje jednostavno upravljanje nadglavnim i ručnim tušem te termostat koji se skriva iza visokokvalitetne staklene površine.

Zahvaljujući inovativnoj termostatskoj tehnologiji, odabrana temperatura ostaje konstantna u svakom trenutku, a neželjeni hladni ili vrući valovi sada su prošlost.

Tuš-sustav 'Rainmaker Select' brenda Hansgrohe - 1
Tuš-sustav 'Rainmaker Select' brenda Hansgrohe - 1 Foto: Hansgrohe