Za kupnju Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvoda ostvarite odlične popuste i mogućnost da osvojite super nagrade!

Kupite bilo koji Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvod tijekom veljače, prijavite se SMS-om na 60221 ili na web stranici www.tvojstiltvojgrad.hr i osvojite vrijedne nagrade!

Svaki dan 10 Schwarzkopf poklon paketa, svaki tjedan 40 profesionalnih Bosch sušila za kosu, a na kraju mjeseca možete osvojiti i vaučer za nagradno putovanje u grad po vašem izboru!

Oduvijek sanjate o putovanju na drugi kraj svijeta?
Imate svoj grad iz snova?
Želite pobjeći iz svakodnevnice?
Što čekate?

Putovanje vam nikad nije bilo bliže. Požurite u najbližu trgovinu po vaš omiljeni Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvod, prijavite se SMS-om ili na web stranici www.tvojstiltvojgrad.hr i osvojite vrijedne nagrade. Uz glavnu nagradu - putovanje u grad po vašem izboru, pripremili smo i dnevne i tjedne nagrade.
Svaki dan dijelimo 10 Schwarzkopf poklon paketa i svaki tjedan jedno Bosch sušilo za kosu.

Ukoliko niste sigurni koji grad želite posjetiti, pripremili smo vam kviz na našoj web stranici www.tvojstiltvojgrad.hr. Odigrajte ga i neka vaš stil odredi vaš idealni grad!

Ukoliko ste romantičar u duši, obožavate haljine i uvijek ste elegantni, Pariz je grad koji trebate obavezno posjetiti. Ukoliko ste dinamična osoba, temperamentnog duha i volite uzbudljiva putovanja definitivno trebate posjetiti Barcelonu. Ukoliko ste ritmični i zanosni Havana je definitivno grad za Vas! Pomoću kviza na našoj web stranici otkrijte koja metropola je za vas idealna.

SMS poruku sadržaja HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, kucni broj, poštanski broj i mjesto) pošalji na 60221 (2,40 kn/SMS). Obavezno sačuvajte račun proizvoda jer ćete ga prilikom preuzimanja nagradne igre trebati predočiti.

Nagradna igra je već krenula i traje do kraja veljače, zato kupite bilo koji Schwarzkopf, Syoss, Fa ili Vademecum proizvod i prijavite se odmah! Dobitnici nagradne igre biti će objavljeni na našoj web stranici na kraju svakog tjedna, a finalni dobitnik putovanja biti će objavljen nakon završetka nagradne igre.


Više informacija o nagradnoj igri pronađite na www.tvojstiltvojgrad.hr. Organizator nagradne igre je Henkel Croatia d.o.o.

Sektor kozmetike i proizvoda za osobnu njegu te Sektor ljepila i tehnologije. Osnovan je 1876. godine, a sa svojim dobro poznatim robnim markama kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite, Henkel drži vodeću poziciju na globalnom tržištu i u potrošačkom i u industrijskom sektoru. Zapošljava otprilike 50.000 osoba te je u fiskalnoj godini 2014. generirao prodaju u iznosu 16,4 milijarde eura dok je prilagođena operativna dobit iznosila 2,6 milijarda eura. Henkel kotira na njemačkoj burzi DAX.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju