Ivan Šarić odnio je prvu pobjedu u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'. Simpatični dvometraš maskirao se u dugonogu tamnoputu pjevačicu Grace Jones i oduševio publiku i žiri

 
Iako je mislio da je transformacija u kontraverznu pjevačicu s Jamajke najteži zadatak za njega, Ivan Šarić odnio je svoju prvu pobjedu u četvrtom izdanju showa Tvoje lice zvuči poznato.

Uskakanje u svilenu kožu crne pantere i minimalistički, ali veoma intrigantan nastup Ivana Šarića kao Grace Jones dobio je same pohvale žirija.

'Ja obožavam tu pjesmu i stvarno sam beskrajno uživao. Jako je teško s tako minimalnim sredstvima napraviti takav show i tebi je uspjelo. Iskreno ti čestitam! poručio mu je Đuro, a s čestitkama mu se pridružila i SandraBbagarić: 'U tom minimalizmu, u tom pogledu, pokretu – zaista svaka čast!'

Sljedeća epizoda donose nove uloge, pa ćemo tako vidjeti kako će se Luka Bulić snaći kao Severina, Ivan Šarić kao Elvis Presley, Saša Lozar kao Alice Cooper, a Maja Posavec kao Doris Dragović.

Zanimljivo će svakako biti vidjeti transformaciju Dušana Bućana u Technotronic, Maje Šuput u Srebrna krila, Renate Sabljak u grupu Europe, te transformaciju Ivane Marić u Christinu Aguileru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju