Za proljeće i ljeto 2017. cekere su predstavili Dolce & Gabbana, Charlotte Olympia, Prada, Tory Burch te mnogi drugi, a naš je prijedlog mala hrvatska manufaktura pod nazivom Twins Fashion - unikatni, ručne izrade i tako nedoljivi

S obzirom na aktualne trendove, mogli bismo reći da je modni svijet spreman za piknik koji će trajati cijelo ljeto. Košare, cekeri i kojekakve pletene torbe preplavile su high street dućane, a mogli su se vidjeti i na pistama od New Yorka do Pariza.

Cekeri Twins Fashion ukrašeni su volanima od tila i razigranim detaljima.

Za proljeće i ljeto 2017. predstavili su ih Dolce & Gabbana, Charlotte Olympia, Prada, Tory Burch te mnogi drugi, a naš je prijedlog, mala hrvatska manufaktura pod nazivom Twins Fashion.

ORIGINALNI CEKERI TWINS FASHION
Sestre blizanke, Antonija i Suzana cekere su počele izrađivati za sebe. Ponuda na domaćem tržistu jednostavno im nije bila dovoljna. Nedugo zatim, cijelu stvar uobličile su u brend kojeg karakteriziraju unikatni modeli i ručna izrada.

Svake godine pričamo kako bi htjele imati drugačije cekere. A ove smo godine napokon i krenule s izradom - pričaju Antonija i Suzana koje su trenutačno "opsjednute" volanima pa su i njihovi modeli cekera ukrašeni istim. A lepršavi til i šareni detalji čine ih dodatno dopadljivima.

Same cekere ne izrađuju same, dobavljaju ih od domaćih proizvođača te ih ukršavaju prema vlastitim idejama ili željama klijentica pa je cijeli proizvod ustvari originalno hrvatski.

Modna ikona Jane Birkin svoju je košaru nosila na sve - od trapezica do haljina.

Trudimo se da naši cekeri pristaju na sve modne kombinacije te da se nose u svakoj prilici, za plažu, grad ili posao - govore.

Cekeri se za sada mogu naručiti putem Instagram profila @twinsfashionforlove, dolaze u nekoliko veličina, a cijene se kreću od 230 kuna nadalje.

KAKO IH NOSITI
Vratimo se u sedamdesete kada ih je nosila Jane Birkin, no ne za tržnicu, piknik ili plažu. Njezina omiljena ceker-košara pristajala je uz sve, od širokih trapezica do ženstvenih haljina. A istim primjerom možemo se poslužiti i danas.

Ovakvi pleteni modeli torbica kombiniraju se uz muške krojeve hlača i ženstvene bluze. Druga opcija je odjeća bogato ukrašena najrazličitijim printevima ili jednostavne kombinacije u neutralnim bojama.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju