Ravna, uredno ispeglana kosa san je gotovo svake žene. Upravo zbog toga pegle za kosu postale su pravi hit, a cijena im je toliko pristupačna da savršenu frizuru možete napraviti i sami. No mnogima 'peglanje' kose oduzima puno vremena. Upravo zbog toga donosimo vam kratki tutorijal u kojem simpatična djevojka pokazuje kako izravnati kosu u manje od 5 minuta

Potrebno vam je:
- Četka za kosu
- Pjena za kosu
- Lak za kosu
- Pegla za kosu

Postupak:
1. Na opranu kosu nanesite pjene za kosu te je ostavite da se sama osuši.

2. Zagrijte peglu za kosu, a kosu dobro raščešljajte i prebacite preko glave.

3. Peglom pa četkom izmjenično pređite pramen po pramen sve dok ne izravnate gotovo svu kosu.

4. Kosu prebacite u prirodan položaj, podjelite je u dva djela te svaki dio prebacite preko jednog ramena. Dohvaite stražnje pramenove te brzim potezima pređite peglom preko njih.

5. Isto učinite i s prednjim pramenovima i to ponovno izmjenjujući potez četkom pa peglom.

6. Na kraju, ispeglanu kosu pošpricajte lakom za kosu i vaša je frizura spremna.


 

Kako zaštiti kosu od utjecaja topline?

Učestala upotreba aparata koji koriste toplinu i pegli za kosu može dovesti do oštećenja kose, zbog čega kosa izgleda beživotno, oštro, suho i neukrotivo. Iz tog je razloga ključno zaštiti kosu od negativnog utjecaja topline prilikom upotrebe toplinskih uređaja.

MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE obogaćeno je uljem crnog kima, mitskim i medicinskim sastojkom koji je tradicionalno u vrijeme faraona korišteno zbog svojih zaštitnih svojstava i djelovanja protiv opeklina.

Uljasto baršunasta tekstura ovog balzama pruža dosad neviđenu zaštitu kose od topline čak i od izrazito visokih temperatura. Koža je zaštićena od oštećenja od topline do 230°C.
 Preporučena maloprodajna cijena za 125ml: 136,00kn.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju