Ove veljače dm vas poziva da se priključite inicijativi „Osvijesti!“ i da kupujete proizvode koji doprinose zdravlju vaše obitelji i očuvanju okoliša. U bogatoj osviještenoj ponudi u dm prodavaonicama pronaći ćete prehrambene namirnice iz biološkog uzgoja, ekološka sredstava za održavanje kućanstva, prirodnu kozmetiku za osobnu higijenu, njegu tijela i make-up te još mnogo toga.

 Tijekom cijele veljače za svaku kupnju proizvoda iz dm-ovog označenog osviještenog asortimana dobit ćete 20 puta više bodova na vašoj dm active beauty kartici, a potrošite li na označene proizvode 150 kuna ili više, u dm-u će vas nagraditi trajnom torbom za kupovinu čijom upotrebom ćete umanjiti količinu jednokratnih i teško razgradivih, plastičnih vrećica odbačenih u okoliš.

PR PR


U potrazi za najboljim rješenjima iz prirode, u dm-u možete birati između proizvoda omiljenih osviještenih brendova kao što su Biobaza, Himalaya, Nikel, Mala od lavande, Nuxe, Encian, Medex, Frosch i mnogih drugih, ali i proizvoda dm marki poznatih po svojoj provjereno dobroj njemačkoj kvaliteti poput dmBio i alverde.

PR PR


Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj ili Facebook stranici.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju