Odlazite na produženi vikend, dulji odmor ili godišnji, a ne znate kome ostaviti svoje biljke na čuvanje? Kino Europa ovoga ljeta mislilo je i na to, te je otvorilo prvi zagrebački hotel za biljke.

 

Osvježavajuća filmska oaza kina Europa preko ljeta postaje i biljna oaza. Naime, u popularnom zagrebačkom kinu otvoren je hotel za biljke zvan Hotel Europa.

Odlazite na produženi vikend, dulji odmor ili godišnji, a ne znate kome ostaviti svoje biljke na čuvanje? Kino Europa ovoga ljeta mislilo je i na to, te je otvorilo prvi zagrebački hotel za biljke

Sada više nema potrebe da riskirate zdravlje svojih zelenih ljubimaca dok vas nema ili gnjavite prijatelje i rodbinu da ih zalijevaju. Svoje biljke jednostavno možete ostaviti u veselom Hotelu Europa, gdje će se pobrinuti da se dobro hidratiziraju.

Naš vrijedni zelenoprsti tim čuvat će i zalijevati vaše biljke, i to potpuno besplatno! Donesite ih i ostavite našoj ekipi na šanku ili u Shopu, poručuju iz kina Europa. Za dodatne detalje možete se javiti na info@kinoeuropa.hr.

U kinu Europa otvoren prvi zagrebački hotel za biljke - 1 U hotelu Europa pobrinut će se da se vaše biljke dobro hidratiziraju (Foto: Kino Europa)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju