Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog ugostit će 4. veljače u Zagrebu predstavu "Piaf! The Show", veličanstvenu posvetu kraljici šansone Edith Piaf u izvedbi glumice i pjevačice Nathalie Lermitte i režiji Gila Marsalle

Kako se ističe u najavi, s više od četiristo nastupa u pedeset zemalja i preko milijun gledatelja, Piaf! The Show najveći je frankofonski uspjeh u svijetu od 2015. godine.

Piaf! The Show osmislio je i režirao kazališni div Gil Marsalla, koji je fantastičnu priču o karijeri glazbene ikone ispričao kroz njezine nezaboravne pjesme s originalnom scenografijom i projekcijama nikad prije objavljenih slika.

Piaf! The Show trijumfirao je u rasprodanom njujorškom Carnegie Hallu i pariškoj Olympiji uz posebno gostovanje poznatog pjevača i skladatelja Charlesa Dumonta.

Nakon oduševljenja publike u Lisinskom 2018. godine, glazbeno slavlje života i glazbe legendarne šansonjerke vraća se 4. veljače u Zagreb u povodu 60. obljetnice njezine smrti, predvođeno izvrsnom glumicom i pjevačicom izvanredne karijere Nathalie Lermitte, koja je ovom ulogom očarala i publiku i kritiku, kao i one koji su bili bliski s Edith Piaf.

Edith Piaf Edith Piaf: Nevjerojatan život krhke Francuskinje kakvog nema ni u romanima

Pjevanje je pravi poziv za Nathalie Lermitte, koja je od svoje 18. godine odigrala brojne uloge i snimila niz albuma, igrala u brojnim mjuziklima, uključujući Starmaniju i La petite fille aux allumettes, koja je bila nominirana za prestižnu nagradu Molières. Ansamblu predstave Piaf! The Show pridružila se 2017. godine.

Svi koji su vidjeli ovu veličanstvenu predstavu, jednoglasno se slažu u tome da je ona bez konkurencije najljepša posveta karijeri Edith Piaf..., poručuju iz Lisinskog.

Edith Piaf Edith Piaf (Foto: Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju