Svake godine dolaskom ljeta ponese nas modna čarolija boho šika. Njega obožava i jedna kreativna mama, autorica sandala Boho Fairytale, koje su jedinstvene baš poput žena koje ih nose.

Marijana Bogdanić Ćosić po struci je magistra fitomedicine, no danas je prvenstveno majka troje mališana koja živi u šarenome svijetu boho modnih dodataka.

Klijentice najčešće odaberu dominantnu boju i temu u kojoj žele cjelokupan izgled sandale.

--Marijana Bogdanić Ćosić

Nakit izrađujem još od faksa, a priča sa sandalama krenula je ove sezone – priča Marijana koja je nakon studija još neko vrijeme radila u struci, da bi na kraju njezina kreativnost opet "uzela maha".

Oduvijek sam bila zaljubljenik u umjetnost, glazbu, a boho stil mi je još od srednje škole bio pojam (kada sam bila zaljubljena u Roberta Planta i slušala Led Zeppelin; taj hipi stil mi je ostao u glavi, i u srcu). Volim osjećaj slobode kada znaš da sve što stvaraš s ljubavlju i strašću mora biti dobro i predivno – govori.

Prve modele izradila je za sebe po svome "guštu" i svidjele su se mnogima. Danas su u svaku Boho Fairytale cipelu utkani maštoviti detalji sa svih strana svijeta kako bi bile što posebnije. Materijale s kojima radi, uključujući i osnovni model sandala koje dolaze iz Italije, naručuje iz Engleske, Njemačke, Španjolske...

Danas su u svaku Boho Fairytale cipelu utkani maštoviti detalji sa svih strana svijeta kako bi bile što posebnije.

Ponekad mi se neki model toliko svidi, da mi ga je gotovo žao predati. Znam da detalje koji su na njima više nigdje neću moći kupiti odnosno više nikada neću napraviti još jedne takve – pomalo će emotivno Marijana.
A ova kreativna mama izrađuje i u potpunosti personalizirane modele.

Na goli model gladijatorica, dodajem boje i različite detalje. Klijentice najčešće odaberu dominantnu boju i temu u kojoj žele cjelokupan izgled sandale. Tako sam npr. imala jednu klijenticu koja je zamislila fairytale ljetne sandale. Ukrasila sam ih srcima s krilima, perjem... Na kraju su joj se jako svidjele – za kraj će Marijana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju