Kasnite, pakirate zadnje stvari i jurite niz stepenice u posljednji čas da biste na vrijeme stigli u zračnu luku i trkom se zaputili na terminal s kojeg ćete „uletjeti“ ravno u avion.

 

Galerija PR PR +0 PR  Opet niste stigli kupiti najnoviju Longchampovu torbicu, Bossovu majicu, najdraži miris i omiljenu kremu po povoljnijoj cijeni ili ugrabiti proizvod koji samo tamo možete pronaći iako to već tjednima planirate. Zvuči poznato?

Ne brinite se, vašim je mukama stigao kraj. Sada u toplini vlastitoga doma možete odvojiti dovoljno vremena da na web-stranici pregledate najbolje iz ponude trgovine Aelia Duty Free u zagrebačkoj zračnoj luci i unaprijed naručite što želite kupiti. Svim je putnicima odnedavno dostupna online usluga Click&Collect koja omogućuje jedinstvenu uslugu online narudžbe željenih proizvoda koje jednostavno mogu platiti i preuzeti u trgovini Aelia Duty Free prije ukrcavanja u zrakoplov.

PR PR

U online ponudi dostupno je oko 4000 najprodavanijih artikala u segmentu parfema, dekorativne i preparativne kozmetike, alkoholnih pića, delikatesnih proizvoda i slatkiša, a ponuda se redovito nadopunjuje i novim proizvodima. Ekskluzivan dio ponude čine i proizvodi poznatih brendova u posebnom putnom izdanju dostupni isključivo u zračnim lukama, a koji se inače ne mogu pronaći na lokalnom tržištu.

Narudžbom proizvoda u web-trgovini www.aeliadutyfree.hr možete ostvariti dodatnih 10 posto popusta na već ionako povoljne cijene. Naime, putnici u trgovini Aelia Duty Free mogu kupovati po cijenama koje su niže i do 20 posto u odnosu na cijene u gradskim parfumerijama, što trgovinu čini jednim od najatraktivnijih mjesta za šoping.

PR PR

Oni koji na put kreću na vrijeme i više vole kupovati u samoj trgovini, ali u prtljazi ne nalaze mjesta za kupljene proizvode, mogu ih jednostavno preuzeti pri povratku s putovanja u Zagreb putem usluge Shop&Collect. U slučaju kasnijih letova i povratku u Zagreb izvan radnoga vremena trgovine u zračnoj luci proizvodi će vam biti dostavljeni na kućnu adresu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju