Kada idemo u nabavku namirnica i ostalih potrepština, nerijetko nam nedostaje skladišnog prostora, a istovremeno opterećujemo ramena preteškim vrećicama.

Galerija Zara kolica za shopping VIvre.hr, 286,99 kn +0 emmezeta 149,99 kn

No tome se može doskočiti kolicima kakva već godinama viđamo i na hrvatskim ulicama. Suprotno uvriježenom mišljenju, ta kolica odavno nisu samo za stariju populaciju. To je sada prepoznala i high street trgovina Zara koja je u svoju ponudu uvrstila ovaj, za njih neočekivan, predmet.

Njihova kolica dolaze u sivoj i maslinastozelenoj boji, čime se sjajno uklapaju u jesensko-zimsku paletu boja za kojima smo već krenuli posezati, a svojom prošivenom ispunom idealan su dodatak zimskim jaknama.

S prednje i stražnje strane nalazi se po jedan džep u koje vrlo praktično mogu stati maske za lice i dezinfekcijska sredstva od kojih se ove godine ne odvajamo, napose kada idemo u nabavku namirnica.

Kolica za kupovinu odavno nisu samo za stariju populaciju.

U Španjolskoj, matičnoj zemlji ove tvrtke, kolica su se rasprodala u rekordna 24 sata. U našoj zemlji dostupna je maslinasta verzija, i to po cijeni od 399, 99 kuna te se već može naručiti i online.

Međutim, Zara nije jedina naširoko poznata trgovina koja je u svoj asortiman uvrstila ovakva kolica. Štoviše, u internetskim se trgovinama može naći uistinu širok raspon boja kolica za kupovinu koje možete pogledati u našoj galeriji.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju