Sinoć je u srcu adventskih zbivanja, svečano otvorena nova poslovnica Optike Anda u Zagrebu.

Ispod glavnog Trga na adresi Ilica 10, smjestila se luksuzna utopija za sve ljubitelje sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Optika Anda predvodnik je pozitivnih trendova kada je riječ o osiguranju zaštite, dobrog vida i brige o svojim kupcima, a dvadeset godina svog postojanja okrunila je najvećom optikom u Hrvatskoj. Raskošna ponuda nove poslovnice prostire se na 320 kvadratnih metara i može zadovoljiti modni ukus baš svakog obožavatelja naočala. U to su se uvjerila i mnoga poznata lica koja su došla na svečano otvorenje i uživala u luksuznom ambijentu i dobroj atmosferi kroz najljepše okvire u gradu!

Među okupljenima bile su glumice Ana Begić Tahiri, Iva Mihalić, Katarina Strahinić, manekenka Anita Dujić, voditeljica Marijana Batinić, velika modna ljubiteljica Borna Kotromanić, aktualna Miss Hrvatske Katarina Mamić s modnom agenticom Tihanom Harapin Zelepugin i direktoricom Direkcije za Miss Hrvatske Majom Vračarić. Otvorenje su uljepšale i Anda djevojke s Instagrama kao što su Jelena Marinović, Dora Predojević, Pamela Smoljanić, Paula Šik, Donna Bombona, Martina Vuletić, Ana Bacinger, Ivana Mišković, Brita Bobetić, Nika Doria, Klaudija Kelemović.

Hrvatska prijestolnica sada se može pohvaliti s najboljim izborom naočala jer ćete ovdje pronaći preko dvije tisuće različitih modela naočala i dioptrijskih okvira koji ponosno nose imena najvećih svjetskih modnih kuća u svijetu optike. Ako ste ikada zamišljali kako bi izgledao muzej posvećen vašem najdražem modnom dodatku, odgovor ćete pronaći u impresivnoj poslovnici Optike Anda u centru Zagreba.

Više informacija potražite na Instagram ili Facebook profilu te na web stranici Optike Anda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju