Nećemo se lagati – žene itekako primjećuju izgled muškaraca, ali on nikako nije presudan faktor za stvaranje privlačnosti.

Upravo suprotno, često nas realno najzgodniji muškarac u prostoriji uopće neće zainteresirati, bez obzira na to koliko odgovara klasičnim idealima ljepote, ali zato će nam pažnju privući onaj koji ima "ono nešto"…

"Ono nešto" je – šarm!

Hrvatski jezični portal šarm definira kao 'osobinu onoga koji se sviđa drugima, koji osvaja nastupom, ponašanjem'. U kategoriju takvih osoba svakako ulazi George Clooney.

Slavni američki glumac, redatelj i producent na samom početku karijere baš i nije osvajao izgledom, ali zato je oduvijek imao šarma u izobilju.

George Clooney na početku karijere George Clooney na početku karijere (Foto: Profimedia)

Nedavno je snimio novu kampanju za Nespresso zbog koje je morao uskočiti i u viteški oklop. "Kad sam bio mlad i pun života, jednostavno bi me obukli u odijelo. Stvari su se promijenile", našalio se 58-godišnji zavodnik čiji šarm ne može obuzdati nijedan oklop.

Na pragu šezdesetih i sa sjedinama koje su poprilično prošarale njegovu kosu, George i dalje izgleda naočito, ali sve bi to palo u vodu da nema šarma, osobinu koja u svakom trenutku nadilazi izgled.

George Clooney na snimanju reklame za Nespresso - 4 George Clooney na snimanju kampanje za Nespresso (Foto: Nespresso)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju