Ljeto ne možemo zamisliti bez lepršavih i udobnih maksi haljina, a jedna takva haljina naročito je tražena ovih dana. Za haljinom brenda Milumia, dostupnoj u čak 28 uzoraka, nastala je prava pomama, a može se kupiti za 192 kune na Amazonu.

  Galerija Hit-haljina od 192 kune dostupna u čak 28 uzoraka - 1 Hit-haljina od 192 kune dostupna u čak 28 uzoraka - 2 Hit-haljina od 192 kune dostupna u čak 28 uzoraka - 6 +9 Hit-haljina od 192 kune dostupna u čak 28 uzoraka

Trebate li laganu ljetnu haljinu za posao, vjenčanje, izlazak u grad, kavicu s prijateljicama, 2700 recenzija na Amazonu preporučit će vam maksi haljinu Milumia koja je postala veliki modni hit. Ova haljina od viskoze dolazi u čak 28 različitih cvjetnih i geometrijskih uzoraka (neke od uzoraka pogledajte u fotogaleriji), a toliko je univerzalna da se može nositi u svim prilikama.

Za haljinom brenda Milumia, dostupnoj u čak 28 uzoraka, nastala je prava pomama, a može se kupiti za 192 kune na Amazonu

Specifičnost haljine je i kopčanje na gumbe po dužini te kratki rukavi što se posebno sviđa ženama koje baš ne vole pokazivati potpuno gole ruke.

Brojne žene koje su je dosad kupile, redom hvale lepršavu maksi haljinu brenda Milumia čija je cijena 192 kune (oko 30 američkih dolara), a dostupna je u veličinama od XS do XXL.
Hit-haljina od 192 kune dostupna u čak 28 uzoraka - 12 Hit-haljina od 192 kune dostupna u čak 28 uzoraka (Foto: Milumia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju