Među prisutnima su bili Antonija Blaće, Klisab, Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, Ante Vrban, Lana Klingor Mihić, Ecija Ojdanić, Hana Hadžiavdagić Tabaković, Nenad Korkut, Miran Kurspahić, Tomislav Marić, Domenica Žuvela, Igor Djuga, Nika Turković i brojni drugi.
Restoran je pripremio poseban meni koji je istaknuo njihovu kulinarsku filozofiju. Predjela su uključivala beef tartar, kremastu burratu na toplom pizza kruhu i tradicionalni soparnik. Za glavno jelo ponuđeni su sporo pečena teletina, sous vide juneći obrazi i rižoto s kozicama i šafranom, dok su deserti potpisani od chefa restorana zaokružili večer.

Glazbeni program otvorila je Duška Brčić Šušak s bendom, a tijekom večeri nastupili su i Tomislav Marić ToMa, Nika Turković, Nela Đinđić, Domenica i Irma Dragičević.

Uz gastronomski i glazbeni program, večera je pružila i priliku za neformalna druženja i umrežavanje među uzvanicima. Razgovori su se vodili u opuštenoj atmosferi, a mnogi su iskoristili priliku za razmjenu iskustava i ideja, čime je događaj dobio dodatnu vrijednost izvan same kulinarske i zabavne ponude.

Događaj je odražavao vrijednosti HELLO! Magazina, uključujući kvalitetan sadržaj, profesionalan pristup i pažnju prema gostima. Večera je bila prilika za okupljanje i druženje u ugodnoj atmosferi, uz vrhunsku hranu i glazbene nastupe.


