Lana and Love, domaći brend minimalističkog i ručno rađenog, a opet elegantnog nakita od sada je dostupan i u trgovini u središtu Zagreba.

Galerija Otvorena trgovina ručno rađenog nakita Lana and Love u Zagrebu - 7 Otvorena trgovina ručno rađenog nakita Lana and Love u Zagrebu - 15 Otvorena trgovina ručno rađenog nakita Lana and Love u Zagrebu - 14 +11 Otvorena trgovina ručno rađenog nakita Lana and Love u Zagrebu  

Odabir pravog nakita najvažniji je korak u smjeru željenog izgleda. Znaju to sve ljubiteljice modnih trendova, ali i poklonice vječne klasike, za koje se u Zagrebu prije nekoliko dana otvorilo novo it mjesto.

U šarmantnoj Maloj ulici na kućnom broju 1 smjestio se dućančić nakita Lana and Love, brenda koji već godinu i pol dana osvaja srca profinjenom izradom i vrhunskim materijalima, od plemenitih metala do riječnih bisera, poludragog kamenja i cirkona. Ovaj ručno rađeni nakit inspiriran ljubavlju bit će idealan poklon za sve koje volite ovih blagdana.

Lana and Love, domaći brend minimalističkog i ručno rađenog, a opet elegantnog nakita od sada je dostupan i u trgovini u središtu Zagreba

Od prvog dana ovom poslu pristupamo s puno ljubavi i nastojimo za svaki pojedinačni komad ispričati neku posebnu, drugačiju priču, jer je i svatko od nas poseban i jedinstven. Upravo iz tog razloga nismo ciljali na neku posebnu kategoriju kupaca nego smo nakit namijenili kako mladim, tako i ozbiljnijim ženama te njihovim različitim životnim stilovima.

Da ne bismo zanemarili jači spol predstavili smo i muške narukvice, a uskoro će se u ponudi naći i tradicionalni hrvatski nakit u modernijoj izvedbi, najavljuje dizajnerica Lana Klipa, ujedno i osnivačica brenda Lana and Love.

Načelo minimalizma koji odiše elegancijom vidljivo je i u novootvorenoj trgovini u središtu Zagreba, uređenoj u suradnji s projektanticom Zinkom Blagus. Kroz korištenje materijala kao što su drvo, staklo i ukrasne tapete nazire se dašak talijanskog stila, a boje koje prevladavaju u prostoru su bijela, ružičasta i siva uz zlatne ukrase.

Sve viđeno rađeno je po narudžbi, kako bi i najmanji detalj vjerno prenio priču i duh Lana and Love brenda. Tapete na zidu djelo su hrvatske ilustratorice i dizajnerice Josipe Maras, dok dizajnerske lampe brenda Memoria daju pravi stilski pečat ovom interijeru.

Otvorena trgovina ručno rađenog nakita Lana and Love u Zagrebu - 4 Otvorena trgovina ručno rađenog nakita Lana and Love u Zagrebu (Foto: John Pavlish)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju