Inspirirajte se i obnovite sebe, svoj ormar, kozmetičku torbicu ili dom komadima koji će vam podići raspoloženje.

Za vas smo opet okupili omiljene brendove i u suradnji s njima pripremili kupone s popustima do 50 % koje možete iskoristiti više puta. Upustite se u tjedan šopinga od 21.5.2021. - 28.5.2021. i počastite se stvarima koje već duže priželjkujete.

Nuggela & Sulé španjolski je laboratorij za razvoj i proizvodnju proizvoda za kosu fokusiran na učinkovite aktivne sastojke koji tretiraju različite probleme i potrebe kose. Pri razvoju svakog proizvoda, osim estetskog učinka, izuzetno je važan i terapeutski učinak na kosu. Proizvodi su često inspirirani tradicionalnim spoznajama o učinkovitim sastojcima iz prirode u rješavanju različitih problema s kosom

Nuggela & Sulé nisu kao uobičajeni higijenski šamponi, nego tretmani za kosu s kojima pri svakom pranju nanosite koncentirane aktivne sastojke koji djeluju na probleme s kosom. Tako šampon Premium No1 sadrži jedinstvenu formulacija od 34 sastojka, među kojima se ističu ekstrakt crvenog luka, morski glikogen i soli Mrtvog mora. Redovitim i temeljitim korištenjem aktivno stimulira rast kose uz pružanje više sjaja i mekoće.

PR PR (Foto: PR)

Izvrsna nadopuna šamponu za nastavak tretmana je Supreme regenerator. Poseban je po tome što ne masti kosu i može se nanositi od korijena do vrhova. Osim estetske uloge u njezi i hidrataciji kose, ovaj regenerator svojim aktivnim sastojcima nadopunjuje tretman poticanja jačanja i rasta kose te tako zaokružuje rutinu njege kose.

Inovativnost asortimana Nuggela & Sulé posebno se ističe u ampulama za kosu. Nuggela & Sule ampule namijenje su specifičnim stanjima kose i izuzetno su učinkovite zbog svoje koncentracije aktivnim sastojcima. Dolaze u obliku lagane tekućine koja se brzo i jednostavno apsorbira u vlasište. Dostupne su 4 vrste ampula za različito ciljano djelovanje ovisno o potrebama kose, ovisno o tome trebate li zaustaviti ispadanje kose, povećati njenu punoću, obnoviti ju i ojačati ili ako je kosi potrebna doza vitalnosti, hidratacije, vitamina i sjaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju