U potrazi ste za steznikom koji će oblikovati vaš struk i smanjiti trbuščić? U nastavku saznajte koji steznik hvale žene diljem svijeta

Na tržištu se može naći raznoliko donje rublje za oblikovanje tijela, ali kako ćemo u velikoj ponudi pronaći onaj "pravi" komad koji će dati željene rezultate i steći naše povjerenje?

Steznik 'Waist Nipper' među popularnijim je proizvodima za oblikovanje tijela.

Većinu proizvoda možemo ocijeniti na internetu i pobliže opisati svoje iskustvo s njim, a s obzirom na to da je ponekad dobro poslušati preporuke drugih žena, danas vam predstavljamo jedan steznik koji prima puno pohvala.

Steznik brenda Maidenform pod nazivom "Waist Nipper" među popularnijim je proizvodima za oblikovanje tijela, a zadovoljne korisnice iz raznih dijelova svijeta redovito mu daju pozitivne kritike u rubrikama za ocjenjivanje.

Zahvaljujući kombinaciji zahvalnog materijala i pažljivog krojenja, steznik se prema opisu korisnica lako navlači i svlači, a tijekom nošenja stoji na mjestu i ne spušta se. Čvrst i pouzdan, jedan je od komentara na njegov račun.
Maidenform Easy Up Waist Nipper 32 funte (266 kn) Maidenform Easy Up Waist Nipper (www.johnlewis.com) 32 funte (266 kn) Foto: Maidenform/John Lewis
Također je proglašen udobnim za nošenje, što često nije slučaj kod rublja za oblikovanje tijela. Steznik u sebi ima i poseban pojas koji sprječava stvaranje šlaufića te maksimalno zaglađuje područje struka i trbuha.

Korisnice kažu da je ovaj steznik čvrst, ali udoban.

Dolazi u veličinama od S do XL, može se naručiti preko interneta i košta 32 funte (266 kn). Dodatni je bonus činjenica da se lako održava, nije osjetljiv i može se prati u perilici rublja.

Kupila sam ga u nadi da ću uspjeti ući u svoju vjenčanicu. Nakon prvog mjerenja morala sam izgubiti 3 centimetra u struku, ali unatoč trudu i gubitku nekoliko kilograma, to mi nije uspjelo. Zahvaljujući ovom stezniku, naposljetku sam ipak uspjela zakopčati vjenčanicu koja mi je lijepo pristajala. Veliko hvala od vrlo sretne mladenke, napisala je jedna korisnica.

Druga je kupila steznik zbog zdravstvenih razloga i morala ga je nositi nakon operacije. Vrlo udoban, a opet čvrst. Kupujem ga već treći put. Probala sam i druge steznike, ali ovaj je najbolji. Preporučujem ga svima, kazala je.
Steznik je dostupan u crnoj i bež boji te u veličinama od S do XL Steznik je dostupan u crnoj i bež boji te u veličinama od S do XL Foto: Maidenform/John Lewis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju