Iz dana u dan stižu nam nove fotografije sa seta druge sezone serije „I tek tako“. Prema najavama autora i producenta Michaela Patricka Kinga, njezina premijera trebala bi se dogoditi tijekom ljeta ove godine, ali točan datum početka prikazivanja još uvijek se s iščekuje s nestrpljenjem.

Galerija Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako +4 Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako

Obožavatelji serije u međuvremenu se bave nagađanjima u kojem će smjeru krenuti ljubavni život glavne junakinje Carrie Bradshaw. Naime, Sarah Jessica Parker već je u nekoliko navrata snimala scene s Johnom Corbettom, koji utjelovljuje lik Aidana Shawa. U nekima od njih ljubi se s glumcem pa je sada jasno da će Carrie i Aidan obnoviti svoju romansu, no hoće li njihova veza ovaj put potrajati, saznat ćemo uskoro.

Očekivano, osim njezina ljubavnog života analiziraju se i kombinacije koje će nositi u nadolazećim epizodama.

Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Već smo u prvoj sezoni mogli primijetiti kako u njezinu ormaru sada ima puno više mjesta za udobnije odjevne komade. Primjerice, puno se raspravljalo o njezinoj boho haljini koju je kostimograf i stilist u seriji Danny Santiago kupio u jednoj trgovini rabljenom robom za pet dolara.

Carrie Bradshaw u second-hand haljini iz prve sezone serije I tek tako Carrie Bradshaw u second-hand haljini iz prve sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Godinama je stajala u njegovu arhivu, a onda su je on i kolegica stilistica Molly Rogers odlučili iskoristiti za snimanje scene u kojoj se Carrie suočava s Facinom bivšom ženom Natashom.

Fanove je podijelio spoj haljine i košulje na kopčanje. Michael Patrick King želio je da Carrie u tom trenutku nosi nešto što nije u njezinu stilu, a dodavanje košulje bila je Sarina ideja, otkrila je Molly Rogers.

Prema stilističinim riječima, Sarah Jessica imala je velik utjecaj na nove modne odabire Carrie Bradshaw. Sudeći po njezinim privatnim modnim izdanjima i odjevnim komadima koje nosi u slobodno vrijeme, može se zaključiti kako je upravo ona zaslužna za neočekivanu ležernost u novim kombinacijama najpoznatije fiktivne modne ikone.

Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Carrie će, između ostalog, u nadolazećim epizodama sve češće nositi odjeću šireg kroja, a vrtoglave štikle zamijeniti šlapicama i blok-potpeticama. Naravno, neće nedostajati ni njezinih glamuroznih kombinacija, ali vidljivo je kako je ovo jedna nova ležernija modna faza u njezinu životu.

Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju