Iz dana u dan stižu nam nove fotografije sa seta druge sezone serije „I tek tako“. Prema najavama autora i producenta Michaela Patricka Kinga, njezina premijera trebala bi se dogoditi tijekom ljeta ove godine, ali točan datum početka prikazivanja još uvijek se s iščekuje s nestrpljenjem.

Galerija Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako +4 Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako

Obožavatelji serije u međuvremenu se bave nagađanjima u kojem će smjeru krenuti ljubavni život glavne junakinje Carrie Bradshaw. Naime, Sarah Jessica Parker već je u nekoliko navrata snimala scene s Johnom Corbettom, koji utjelovljuje lik Aidana Shawa. U nekima od njih ljubi se s glumcem pa je sada jasno da će Carrie i Aidan obnoviti svoju romansu, no hoće li njihova veza ovaj put potrajati, saznat ćemo uskoro.

Očekivano, osim njezina ljubavnog života analiziraju se i kombinacije koje će nositi u nadolazećim epizodama.

Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Već smo u prvoj sezoni mogli primijetiti kako u njezinu ormaru sada ima puno više mjesta za udobnije odjevne komade. Primjerice, puno se raspravljalo o njezinoj boho haljini koju je kostimograf i stilist u seriji Danny Santiago kupio u jednoj trgovini rabljenom robom za pet dolara.

Carrie Bradshaw u second-hand haljini iz prve sezone serije I tek tako Carrie Bradshaw u second-hand haljini iz prve sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Godinama je stajala u njegovu arhivu, a onda su je on i kolegica stilistica Molly Rogers odlučili iskoristiti za snimanje scene u kojoj se Carrie suočava s Facinom bivšom ženom Natashom.

Fanove je podijelio spoj haljine i košulje na kopčanje. Michael Patrick King želio je da Carrie u tom trenutku nosi nešto što nije u njezinu stilu, a dodavanje košulje bila je Sarina ideja, otkrila je Molly Rogers.

Bolje ili lošije od originala? Top 12 izdanja Carrie Bradshaw u seriji "I tek tako" Sarah Jessica Parker u haljini Norme Kamali Sarah Jessica Parker na setu nove serije - 2 Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw +10 Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw

Prema stilističinim riječima, Sarah Jessica imala je velik utjecaj na nove modne odabire Carrie Bradshaw. Sudeći po njezinim privatnim modnim izdanjima i odjevnim komadima koje nosi u slobodno vrijeme, može se zaključiti kako je upravo ona zaslužna za neočekivanu ležernost u novim kombinacijama najpoznatije fiktivne modne ikone.

Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Carrie će, između ostalog, u nadolazećim epizodama sve češće nositi odjeću šireg kroja, a vrtoglave štikle zamijeniti šlapicama i blok-potpeticama. Naravno, neće nedostajati ni njezinih glamuroznih kombinacija, ali vidljivo je kako je ovo jedna nova ležernija modna faza u njezinu životu.

Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako Kombinacija Carrie Bradshaw iz druge sezone serije I tek tako (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju