Kad vani zahladi vrijeme da je da iz ladica izvučemo najudobniji donji veš, odjenemo pidžamu i tako utonemo u mekani i topli krevet.

Galerija Udobnost u božićnom duhu Cheek by Lisca Cheek by Lisca +3 Lisca men Noel 1. Blagdansko donje rublje za svaki dan

Prosinac je vrijeme kada gotovi svi uskočimo u blagdansko ruho, a jedino što je zabavnije od božićnih pulovera su blagdanske gaćice. Joy i Noel muške i ženske gaćice iz Lisce odlične su kao poklon samoj sebi, ali i boljoj polovici jer dolaze u simpatičnoj darovnoj kutijici. Blagdani će zasigurno biti zabavniji uz matching bokserice. Crvena elastika i čipka u istoj boji, simpatičan natpis i siva boja - mekane gaćice bit će razigran dodatak za večer u dvoje, a oboje ćete ih s veseljem nositi i svaki dan.

2. Ženstveno donje rublje za razigrane noći

Dnevna doza čipke i blagdanske crvene boje može se ostvariti i uz ženstveno donje rublje. Udoban komplet iz Cheek kolekcije sastoji se od čipkasto-pamučnog grudnjaka i pamučnih gaćica koje krasi čipka sa svake strane na području kukova. Uz ovaj komplet možete samopouzdano u večernji izlazak, a po povratku iznenadite partnera blagdanskim izdanjem.

3. Blagdanske pidžame

Ovo vrijeme nezamislivo je bez udobnih pidžama oslikanih božićnim motivima. Dugi rukavi i nježno pripijene hlače ugrijat će vas i u trenu ćete se osjećati udobno, a ako vam nakon toga još uvijek bude hladno posegnite za mekanim, crvenim kućnim ogrtačem iz Lisca Cheek kolekcije. Idealna je to odjevna kombinacija za ostanak doma u toplom krevetu s šalicom čaja u ruci i božićnim filmom.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju