Mnogi koji su udomili psa složit će se da je to jedan predivan osjećaj. Mnogima od tih pasa udomljenjem je doslovno spašen život, a gledati ih kako su sada maženi i paženi, kako uživaju u svakom trenutku, prizor je koji topi srce i uljepšava dan. Na ovo veliko dobro djelo odlučile su se i brojne slavne osobe, a mi smo skupili fotografije njih 12 u trenucima druženja s njihovim krznenim ljubimcima.

Galerija Slavne osobe koje su udomile pse - 10 Slavne osobe koje su udomile pse - 4 Slavne osobe koje su udomile pse - 3 +9 Kellan Lutz sa svojim udomljenim psima  

Udomi, ne kupuj, krilatica je kojom se vode hrvatske udruge za zaštitu životinja te azili za napuštene životinje, a slijede je i brojne poznate osobe. Iako si mogu priuštiti bilo kojeg čistokrvnog psa, ove slavne žene i muškarci odlučili su udomiti pse koji su prije živjeli u azilima, na cesti ili su spašeni od neodgovornih vlasnika koji su ih zanemarivali ili čak i zlostavljali.

Udomljavanjem ne spašavate jednog, već dva psa; onog kojeg ste udomili i onog koji će doći na njegovo mjesto u skloništu



Sada ove velike i male dlakave njuškice žive život iz snova i uživaju sa svojim vlasnicima obasipani ljubavlju i pažnjom.

U galeriji pogledajte fotografije slavnih osoba i njihovih udomljenih psića koje će vam uljepšati dan i ne zaboravite – udomljavanjem ne spašavate život jednog, već dva psa; onog kojeg ste udomili i onog koji će doći na njegovo mjesto u skloništu.

Slavne osobe koje su udomile pse - 13 Jake Gyllenhaal sa svojim udomljenim psom (Foto: Guliver/Cover Image, Guliver/X17)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju