Još sitno se dana broji do, ako pse osječkoga Azila pitate, najljepšeg dana u godini. Uskoro Božić stiže i u Azil, a donijet će ga dobri ljudi, kojima se psi nadaju, koji će doći i biti barem taj jedan dan obitelj onima koji je nemaju.

Iz Udruge Pobjede, koja vodi Azil pozivaju:

26. prosinca, i uvijek na taj dan Božić stigne i do Azila, vi ga donesete, skupa s džepovima punih konzervica pa taj dan papaju onako kako papaju i udomljeni psi. Prošećete cijeli Azil, izmazite se i izljubite s njima, obećate im dobrotu koje ima i u ljudima i kad odete ostane ne samo nada (koja nam svima treba) nego i zvuk zadovoljnog i sretnog hrkanja, tren koji ovdje čekamo godinu dana!

Udruga Pobjede organizira božićni ručak za pse u Azilu - 2 U 10 ujutro Azil širom otvara svoju kapiju i dočekuje čestitarke i čestitare kavicom, kuhanim vinom i čajem (Foto: Udruga Pobjede)

U nadi kako se nećete moći oduprijeti pozivu, raspored događanja u utorak 26. prosinca je slijedeći:

- U 10 ujutro Azil širom otvara svoju kapiju i dočekuje čestitarke i čestitare kavicom, kuhanim vinom i čajem koji imaju namjeru zadržati sve prisutne dvonošce što duže u šetnjama sa psima.

- U 13 sati je ručak za pse koji će svi prisutni zajedno podijeliti, a on je jedinstven jer konzervice azilanti jedu samo jednom godišnje, na božićnome ručku.

Udruga Pobjede organizira božićni ručak za pse u Azilu - 4 Božić se u osječkom azilu udruge Pobjede obilježava 26. prosinca (Foto: Udruga Pobjede)

- Nakon zadovoljnog psećeg mljackanja i psi žele svoje čestitar(k)e počastiti, uz pomoć volonterki podijelit će se rezana veganska sarma, u nadi da će svim prisutnima dodati energije za još koju šetnju

- Nakon što svi budu siti šetnje se nastavljaju do 16 sati

Obzirom da azilanti/ce ne skrivaju svoju najveću želju, a ta je udomljenje, želimo im da im se za Božić prvenstveno ona ostvari, a dok čekaju ispunjenje želimo im prepun Azil ljudi, prepune trbušćiće i šetnji dok se ne izmore, barem za Božić 26.12. im dođite!

Udruga Pobjede organizira božićni ručak za pse u Azilu - 1 Šetnje će u osječkom azilu 26. prosinca trajati do 16 sati (Foto: Udruga Pobjede)

Zagrebački vatrogasci snimili su prekrasni kalendar sa psima i macama iz Dumovca Zagrebački vatrogasci snimili su kalendar sa psima i macama iz Dumovca - 6 Zagrebački vatrogasci snimili su kalendar sa psima i macama iz Dumovca - 1 Zagrebački vatrogasci snimili su kalendar sa psima i macama iz Dumovca - 3 +6 Zagrebački vatrogasci snimili su kalendar sa psima i macama iz Dumovca - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju