Udruga Pobjede iz Osijeka već dugi niz godina Prvi maj tradicionalno obilježava u svom Azilu za pse u Nemetinu, i to radnom akcijom, kako i priliči Prazniku rada. Dan je to kada čišćenjem i farbanjem uljepšavaju prostore u kojima psi na njihovoj skrbi žive, šetaju pse i kuhaju kotliće prvomajskog graha uz koje se krajem dana podruže i opuste.

Galerija Udruga Pobjede iz Osijeka svake godine organizira proslavu Praznika rada u azilu za pse - 1 Udruga Pobjede iz Osijeka svake godine organizira proslavu Praznika rada u azilu za pse - 2 Udruga Pobjede iz Osijeka svake godine organizira proslavu Praznika rada u azilu za pse - 5 +1 Udruga Pobjede iz Osijeka svake godine organizira proslavu Praznika rada u azilu za pse Ovim putem članovi Udruge Pobjede pozivaju sve koji traže alternativu klasičnom prvomajskom pikniku da im se u utorak 1. svibnja od 10 do 18 sati pridruže u osječkom Azilu u Nemetinu, gdje će se odlično provesti i napuniti pozitivnom energijom samoorganizacijske solidarnosti i nasmijanih psećih i ljudskih lica.

Članovi Udruge Pobjede pozivaju sve koji traže alternativu klasičnom prvomajskom pikniku da im se u utorak 1. svibnja od 10 do 18 sati pridruže u osječkom Azilu u Nemetinu

Trenutak je to da se prisjetimo borbi iz prošlosti, pokažemo solidarnost s današnjim borbama i kroz vlastite svakodnevne primjere i alternativu gradimo novi i pravedniji svijet na ruševinama starog.

Kako? Zajedništvom, tolerancijom, dijalogom i suosjećanjem s onima kojima je najteže. Pokažimo da želimo pravedniji svijet u kojemu profit nije ispred živih bića.

Želimo socijalnu pravdu, mir u svijetu i dostojanstven život za sve.
Za ljude i za životinje, poručuju iz osječke Udruge Pobjede.
Udruga Pobjede iz Osijeka svake godine organizira proslavu Praznika rada u azilu za pse - 4 Udruga Pobjede iz Osijeka svake godine organizira proslavu Praznika rada u azilu za pse Foto: Udruga Pobjede

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju