Udobne i tople UGG čizme i ovu će jesen i zimu biti omiljeni izbor onih koji se ni pod koju cijenu ne žele smrzavati, a osim klasičnih modela, američki brend za ovu sezonu u ponudi ima modele ukrašene preslatkim detaljima.

Galerija Novi modeli UGG čizama - 3 Novi modeli UGG čizama - 1 Novi modeli UGG čizama - 2 +2 Novi modeli UGG čizama - 4

Model naziva Mini Puff Crystal Bow profinjena je verzija klasičnih UGG čizmica, upotpunjena mekom mašnom i Swarovski kristalima, ali osim toga nudi sve što i klasični modeli, a to su baršunasta koža, lagani đonovi i unutrašnjost od prirodne vune zbog kojih su ove čizmice mnogima omiljeni izbor za šetnju i uživanje u hladnim jesenskim i zimskim danima. 

Gumene čizme Gumene čizme i gležnjače zbog kojih kiša odmah postaje draža

Čizme na petu na vezanje bit će popularne u nadolazećem razdoblju Za traperice i suknje: Sedam modela gležnjača s potpeticom koje mogu zamijeniti omiljene štikle

Osim topline i udobnosti, njihov je plus i to što se mogu kombinirati s traperom, ali i različitim suknjama i haljinama.

Svoje obožavatelje u hladnijim danima sigurno će imati i Classic Mini Charms model, s metalik i kirtslanim detaljima i trendi pomponom od ovčje kože.

Vratile su se! 15 novih modela visokih čizama već od 299 kuna Bershka, 379 kuna Stradivarius, 299 kuna Reserved, 349 kuna +12 Jessica Simpson, 654 kune

Čizme dostupne su u crnoj, sivoj i puder ružičastoj boji, a dio ponude pogledajte u našoj galeriji. 

Novi modeli UGG čizama - 2 Čizme su dostupne u više boja, a jedna od njih je crna (Foto: UGG)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju