Trenutno smo neka putovanja možda morali odgoditi, ali kada bismo mogli otputovati negdje, rado bismo posjetili ovo idilično mjesto u njemačkom gradu Dortmundu.

Galerija Bazen i kućica od dvadesetak kvadrata dovoljni za odmor iz snova - 2 Bazen i kućica od dvadesetak kvadrata dovoljni za odmor iz snova - 6 Bazen i kućica od dvadesetak kvadrata dovoljni za odmor iz snova - 7 +4 Na imanju postoji i prekrasan zeleni vrt stvoren za piknik ili večernju šetnju

Kada razmišljamo o idealnim destinacijama za ljetni odmor, Njemačka nam možda nije visoko na listi, ali upravo smo na sjeveru ove zemlje, u gradu Dortmundu pronašli posjed na kojem se nalazi mala ljetna kućica i bazen s tirkiznom bojom vode - dovoljno za odmor iz snova!

Čaroliji ovog ambijenta doprinosi i penjačica koja prekriva krov kuće okružene s puno zelenila koje osigurava hlad i privatnost.

Bazen je pak čarolija za sebe, s vodom očaravajuće tirkizne boje koja zove da se bacimo u njega i guštamo u svakom trenutku.

Raj na zemlji u Sučićima: Idilična kuća za odmor u blizini jedne od najljepših plaža na Jadranu Kuća za odmor u selu Sučići iznad Mošćeničke Drage pravi je raj na zemlji - 6 Kuća za odmor u selu Sučići iznad Mošćeničke Drage pravi je raj na zemlji - 15 Kuća za odmor u selu Sučići iznad Mošćeničke Drage pravi je raj na zemlji - 2 +13 Kuća za odmor u selu Sučići iznad Mošćeničke Drage pravi je raj na zemlji - 3

Terase s pogledom na more - 5 Odmorite oči: 15 terasa s predivnim pogledom na more

Kuća-fantazija s panoramskim pogledom na ocean - 3 Fantazija! Kuća u kojoj se kava pije uz pogled na ocean koji ostavlja bez riječi

I nije to sve. Na ovom imanju postoji i prekrasan zeleni vrt, stvoren za piknik ili večernju šetnju.

Mjesto na kojem ni izolacija ne bi bila problem, zar ne?

Bazen i kućica od dvadesetak kvadrata dovoljni za odmor iz snova - 8 Na imanju postoji i prekrasan zeleni vrt stvoren za piknik ili večernju šetnju (Foto: Living4media)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju