U idealnom svijetu slobodnog vremena imali bismo napretek, svoje obroke svakodnevno bismo pripremali kod kuće, a eksperimentiranje s namirnicama i tehnikama kuhanja bilo bi rutina. No realnost je takva da nakon cijelog dana provedenog na poslu jedino što želimo napraviti jest odmoriti se i ukrasti koju minutu za sebe.

 

Galerija Uređaji koji čine kuhanje bržim Oplemenite izgled kuhinje kvalitetnim kuhinjskim uređajima Pekač vafla, Lidl - 119 kn +4 Pekač kruha, Lidl - 444 kn

Srećom, živimo u dobu koje obiluje kuhinjskim uređajima koji nam život čine lakšim i jednostavnijim. Ako trebate pomoć u spravljanju svih onih ukusnih jela koje često vidite na portalima i društvenim mrežama, ova 4 kuhinjska uređaja pomoći će vam ostvariti sve kulinarske kreacije kojih se dosjetite.

Pekač vafla

Ako niste jutarnji tip, zbog ovog ćete zasigurno postati, jer postoji li bolji način kojim biste mogli započeti svoj dan od savršeno mekih vafla s hrskavim rubom koji su upravo izašli iz pekača? Pekač vafla savršen je za sve one koji nemaju mnogo vremena za komplicirane doručke jer ovu ukusnu slasticu mogu napraviti u tren oka. Ako još nemate jedan, nabaviti ga možete u ovotjednoj Lidlovoj ponudi. Prosurfate li malo internetom, otkrit ćete da je smjesu za vafle vrlo lako i brzo napraviti. Jednostavno izlijte smjesu u pekač i spustite poklopac, a savršeni vafli bit će gotovi u rekordnom roku.

Pekač kruha

U državi s gotovo više pekara nego stanovnika spravljanje kruha zasigurno nije nešto što nam prvo padne na pamet kad razmišljamo o kuhanju, a posebice nakon napornog dana provedenog na poslu. No ima li zaista išta ljepše od vrućeg, tek pečenog kruha i hrskave korice, spravljenog od namirnica koje ste baš vi odabrali? Kako biste napravili savršen kruh, ne morate se nužno vratiti u vremena svojih prabaka kada se sve radilo ručno. Dovoljno je sve namirnice jednostavno ubaciti u pekač kruha koji će vam u roku od nekoliko minuta spraviti kruh baš po vašem guštu.

Oplemenite izgled kuhinje kvalitetnim kuhinjskim uređajima Oplemenite izgled kuhinje kvalitetnim kuhinjskim uređajima Foto: Living4media

Štapni mikser

Mali kuhinjski uređaji podižu standard života te čine život lakšim i jednostavnijim. Jedan od njih je i neizostavni štapni mikser. Zbog svoje funkcionalnosti i praktičnosti u današnje vrijeme gotovo da ne postoji kućanstvo bez njega. Njime miksamo juhe, paštete, salse i pravimo kaše. Zbog toga i još mnogih drugih razloga štapni mikser idealan je partner u kuhinji, a omogućit će lakše spravljanje kvalitetnih namirnica u prave specijalitete kojima ćete se ponositi i u kojima ćete uživati.

Višenamjenski kuhinjski uređaj

Za mnoge je kuhinja mjesto u kojem se događa magija, posebice ako nisu vični kuhanju. No čarolije se mogu dogoditi, a reći ćemo vam i kako. Iako je riječ o malo većoj investiciji, nabavite si jedan od multifunkcionalnih kuhinjskih uređaja i sigurno nećete požaliti. Ovakav višenamjenski uređaj pravi je transformer jer izuzmemo li sjeckanje, miksanje, miješanje, kuhanje, prženje, pa čak i vaganje, ostaje vrlo malo toga što ćete morati napraviti ručno.

Ručni mikser, Lidl - 99,99 kn Ručni mikser, Lidl - 99,99 kn Foto: Lidl

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju