Kreativna hrvatska poduzetnica Magdalena Bešker, koja nas proizvodima svoje Ulice snova oduševljava već dugi niz godina, za ovo je ljeto pripremila nešto posebno. Riječ je o "must-have" dodacima za putovanje brenda Ulica snova

Magdalena Bešker odlučila je nakon velikog uspjeha Travel Diaryja i My Passport Etuija – koji je proglašen originalnim hrvatskim suvenirom, proširiti svoj asortiman brenda Ulica snova.

Riječ je o proizvodima namijenjenim zaljubljenicima u putovanja pa se tako u njihovoj ponudi odsad mogu naći personalizirani magnetići, privjesci, naljepnice za kovčege te privjesnice.

Omiljene fotografije s putovanja možete otisnuti na vlastiti magnetić, privjesak, naljepnicu za kovčeg, a odnedavno i na multifunkcionalni rokovnik čije korice možete u potpunosti personalizirati.

Magdalena Bešker odlučila je proširiti svoj asortiman brenda Ulica snova s 'must-have' dodatcima za putovanje

Često mi je veliki problem na putovanju pronaći lijepe magnetiće za poklon svojim najmilijima, a cijena onih ljepših uglavnom nije baš pristupačna. Tako mi je palo na pamet, zašto ne bih umjesto magnetića s motivom recimo Eiffelova tornja koji stoji 5 eura, radije imala magnetić sa slikom sebe i društva ispred spomenute građevine za svega 3 eura? Zar to nije ljepša uspomena? I tako je nastala ideja za magnetić, a ostale su se same nadograđivale, otkriva Magdalena.

Magdalena, i sama poznata kao putoholičarka, odlučila je u novoj kampanji spojiti stvari koje ju i samu ispunjavaju – putovanja, Instagram i iskreno žensko prijateljstvo.

U kampanji koju je snimio poznati zagrebački fotograf Zvonimir Ferina, Magdalena je s najboljom prijateljicom Martinom Požgaj nastojala dočarati svoju viziju #instaputovanja te predstaviti nove proizvode Ulice snova.

Osim fotografija, kao iskusna svjetska putnica, ljubitelje brenda počastila je i duhovitim te korisnim savjetima za instagramično putovanje iz snova!

SAVJETI MAGDALENE BEŠKER

1. Kada uza sebe imate svoju #BFF koja voli sve što volite i vi i s kojom je lako dogovoriti se, planiranje putovanja nije problem! Birajte destinaciju koja je fotogenična, a hotel prije bukiranja provjerite na Instagramu jer ćete tako najbolje znati što vas čeka i gdje se možete fotkati.

2. Odabrali ste destinaciju i bukirali karte? Super! Obznanite to svojoj #instaobitelji! Upišite u svoj Travel Diary detalje, objavite fotografiju na Instagramu i odbrojavanje može početi!

3. U zračnoj ste luci. Vrijeme je za prvi službeni #selfie s putovanja! Nemojte zaboraviti pohvaliti se svojim personaliziranim My Passport etuijem i uskladiti ga sa svojim kovčegom i outfitom – i svojom #BFF.

4. Koliko se mučite s pronalaskom svoje prtljage na traci odredišne zračne luke? Personalizirajte svoj kovčeg vlastitim fotografijama i motivima. Neka ga svi uoče u zračnoj luci!
Nemojte zaboraviti na kovčeg prikačiti i originalnu privjesnicu Ulice snova, koja vam se neće lako otkinuti, a na kojoj možete otisnuti što smatrate najpotrebnijim poput svoje adrese, broja mobitela ili pak profila s Instagrama.

5. Što je putovanje bez uspomena i profil na Instagramu bez originalnih fotki? Pretvorite svoje najdraže fotografije s putovanja u personalizirane magnetiće, privjeske, naljepnice i rokovnik s vašom omiljenom fotkom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju