Monokromatska kombinacija uvijek će privući poglede. Dokazuje to i ova šik dama sa zagrebačke špice koje je glavnim gradom Hrvatske prošetala u izdanju sastavljenom od komada u gotovo identičnoj nijansi smeđe boje.

Galerija Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 2 Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 1 Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 4 +1 Smeđa kombinaicja - od glave do pete

Tamnokosa dama privlačila je poglede na zagrebačkom Cvjetnom trgu s vrlo jednostavnim, ali efektnim street style izdanjem stvorenim za naglašavanje ženstvene siluete.

Odabrala je kombinezon s dugim rukavima u smeđoj boji koji je u struku sputan remenom, a koji ukrašavaju predimenzionirani džepovi s metalnim gumbima na predjelu grudi i bokova.

Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 1 Tamnokosa dama u monokromatskom izdanju i gležnjačama Elisabette Franchi (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz njih savršeno su se uklopile baršunaste gležnjače s iglenom potpeticom i odvažnim metalnim detaljem na prstima. Riječ je o gležnjačama talijanskog brenda Elisabetta Franchi koji vizualno produžuje noge i cijelu figuru.

S obzirom da je riječ o cipelama iz kolekcije za jesen 2019. / zimu 2020. godine ne čudi što su rasprodane, a danas se mogu naći tek u trgovinama rabljenom robom.

Rasprodani model baršunastih gležnjača brenda Elisabetta Franchi Rasprodani model baršunastih gležnjača brenda Elisabetta Franchi (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Uz ove smeđe gležnjače tamnokosa dama sjajno je sparila i kožnatu torbicu sa zmijskim uzorkom istog modnog brenda. Izdanje je zaokružila sunčanim naočalama mačkastih okvira, a u ovu monokromatsku priču uklopila se čak i maskica od mobitela.

Ulična moda gležnjače Elisabetta Franchi - 3 Smeđa kombinaicja - od glave do pete (Foto: Josip Moler/Cropix)

Plavuša iz centra Zagreba: Top s halterima kojem su obične traperice dovoljne da kombinacija bude - opa! Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 4 Ulična moda u Zagrebu - 7 +12 Zagrebačka street stylerica nosi top s halterima iz trgovine Zara

Brineta iz Bogovićeve: Print na haljini sam je po sebi dovoljno opasan, a tu je još i visoki raspor Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 11 +9 Zagrebačka street stylerica nosi torbicu američkog dizajnera Marca Jacobsa, model The Snapshot

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju