Toplo vrijeme potaknulo nas je da iz ormara izvadimo laganije komade odjeće, a street style kombinacija zgodne plavokose žene iz središta Zagreba prava je proljetna, pa gotovo već i ljetna!

Galerija Ulična moda u Zagrebu - 9 Ulična moda u Zagrebu - 4 Ulična moda u Zagrebu - 7 +12 Zagrebačka street stylerica nosi top s halterima iz trgovine Zara

Nema veze što je tek početak travnja – ako je vrijeme dovoljno toplo, zašto u centar Zagreba već sada ne doći u natikačama? Fantastičan model mules natikača s potpisom talijanske modne kuće Versace pokazala je zagrebačka street stylerica.

Ulična moda u Zagrebu - 4 Zagrebačka street stylerica u topu s halterima iz Zare i natikačama modne kuće Versace (Foto: Josip Moler/Cropix)

Crne natikače s platformom imaju stožastu potpeticu i ukrasni metalni detalj zlatne boje s glavnom meduze, zaštitnim simbolom kuće Versace. Za taj kultni luksuzni brend odlučila se i kada je riječ o torbi, a nosi bijeli model torbice La Medusa, također ukrašen meduzinom glavom i debelim zlatnim lancem.

Zagrebačka street stylerica nosi natikače modne kuće Versace Zagrebačka street stylerica nosi natikače modne kuće Versace (Foto: www.zara.com)

Zanimljiv je i top koji je odabrala za svoj street style, bijeli sitno rebrasti model bez rukava koji otkriva trbuh te ima viseće bretele s metalnim kukicama na krajevima, u stilu haltera. Isti top na jednoj od prošlih zagrebačkih špica nosila je i druga plavokosa dama te ga je kombinirala sa svjetlosivim sakoom i svjetloplavim trapericama širokih nogavica.

Ulična moda u Zagrebu - 1 Još jedno zagrebačko street style izdanje u bijelom topu s halterima (Foto: Josip Moler/Cropix)

Prva dama top iz Zare također je spojila sa svijetlim trapericama, ali užih nogavica, a stajling je razigrala s nekoliko komada nakita te sa sunčanim naočalama žutih okvira.

Druga proljetna izdanja ulične mode iz centra Zagreba pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zagrebu - 11 Ulična moda u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Brineta iz Bogovićeve: Print na haljini sam je po sebi dovoljno opasan, a tu je još i visoki raspor Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 11 +9 Zagrebačka street stylerica nosi torbicu američkog dizajnera Marca Jacobsa, model The Snapshot

Trudnica iz Dubrovnika: Izdanje u mokasinkama i pletenoj haljini u kojem je udobnost prioritet Ulična moda u Dubrovniku - 5 Ulična moda u Dubrovniku - 1 Trudnica iz Dubrovnika nosi torbu modne kuće Burberry +8 I Blake Lively je u seriji 'Tračerica' nosila torbu Orchard modne kuće Burberry

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju