Nekad je spoj crvene i ružičaste boje u odjevnim kombinacijama bio kontroverzan, međutim trendseterice su odavno shvatile da su modna pravila tu da se krše.

Galerija Crveno-ružičasto izdanje iz Šibenika Crveno-ružičasto izdanje iz Šibenika Šibenski street style +5 Šibenski street style

Zato danas možemo reći da su kombinacije koje spajaju crvenu i ružičastu boju jedan od najzanimljivijih i najodvažnijih prizora kojem se uvijek obradujemo na gradskim ulicama.

Taylor Swift u crveno-ružičastoj kombinaciji Taylor Swift u crveno-ružičastoj kombinaciji (Foto: Afp)

Baš zato oduševila nas je i kombinacija koju su fotografi zabilježili na današnju sunčanu subotu u Šibeniku.

Mnogi Šibenčani i njihovi gosti su iskoristili lijepo vrijeme za šetnju centrom grada. Među njima i mlada dama u kombinaciji koju je nemoguće ne primijetiti.

Crveno-ružičasto izdanje iz Šibenika Crveno-ružičasto izdanje iz Šibenika (Foto: Niksa Stipanicev/Cropix)

Dobro raspoložena brineta gradom je prošetala u svjetloružičastom sakou dužeg kroja s našivenim džepovima. Ispod sakoa je nosila običnu bijelu majicu, a za donji dio kombinacije odabrala je satiniranu suknju u crvenoj boji koja svakom izdanju donosi dozu elegancije.

Dozu ležernosti kombinaciji su donijele bijele tenisice, a djevojka je izdanje upotpunila bijelom torbicom s dužom ručkom za nošenje preko ramena.

Dio kombinacije za sunčani dan bile su, naravno, i sunčane naočale, a kada je u pitanju nakit, zlatne naušnice bile su točka na "i" ovog izdanja koja popravlja raspoloženje.

Više modnih izdanja iz sunčanog Šibenika pogledajte u galeriji na početku teksta.

Zgodna brineta iz Zagreba izgleda top u majici koju u ormaru žele imati žene diljem svijeta Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 4 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 3 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 2 +2 Zagrebačko izdanje u majici brenda Jil Sander - 1

Izdanje iz centra Zagreba koje prozirni top čini naročito senzualnim Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba - 2 Ulična moda u centru Zagreba - 11 +13 Stree stylerica iz Zagreba nosi torbu modne kuće Saint Laurent

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju