Street style kombinacija mlade žene koja je prošetala središtem Zagreba pokazala je koliko dobro pješčani tonovi mogu izgledati u zimskim modnim izdanjima. Njihova decentna otmjenost i neutralnost čini ih izvrsnim odabirom za dnevne, ali i večernje stajlinge.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Zagrebačka street stylerica nosi torbu modne kuće Louis Vuitton +10 Zagrebačka street stylerica nosi bijele tajice i čizmice s krznom nalik papučama

A jako lijepo dnevno izdanje primijetili smo na dami sa zagrebačke špice koja je svoj street style složila od dugačkog kaputa boje pijeske. Kaput je nosila prebačen preko ramena i raskopčan pa je do izražaja došle dolčevita u pješčanom tonu izrađena od tanjeg pletiva, dužine do struka i s ukrasnim gumbićima na rukavima, uz koju je nosila bijele tajice.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Zagrebačka street stylerica nosi bijele tajice i čizmice s krznom nalik papučama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zahvaljujući kraćoj dolčeviti, tajice su maksimalno naglasile putenu figuru zagrebačke street stylerice, koja je stajling finiširala čizmicama s krznom od brušene kože, koje podsjećaju na papuče. Od modnih dodataka odlučila se za toplu pletenu kapu bež-bijele nijanse, veće svjetlucave naušnice i efektne naočale s velikim crnim okvirima.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu modne kuće Louis Vuitton Zagrebačka street stylerica nosi torbu modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Zvijezda njezinog street stylea svakako je i fina torba francuske modne kuće Louis Vuitton. Riječ je o kožnatom modelu boje pijeska s istaknutim logom te modne kuće i kratkom ručkom zmijskog uzorka.

Ostala zanimljiva izdanja ulične mode iz centra Zagreba pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Torbica brinete sa zagrebačke špice za koju postoji lista čekanja, a imaju je tek rijetke Hrvatice Mlada dama privlačila je poglede na zagrebačkoj špici svojim modnim izborima Dama iz centra Zagreba s mini Kelly torbicom Hermesova torbica mini Kelly na zagrebačkoj špici +0 Hermes, mini Kelly torbica, Gold Epsom

U šetnji Zadrom: "Mokre" tajice koje jako vole štikle od brušene kože Ulična moda u Zadru - 8 Ulična moda u Zadru - 7 Ulična moda u Zadru - 2 +8 Ulična moda u Zadru

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju