Zagrebački centar uvijek je pravo vrelo modne inspiracije. Tako je bilo i proteklih dana u našoj metropoli. Svojom odjevnom kombinacijom pažnju je plijenila jedna plavokosa dama.

Galerija Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 3 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 1 Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 2 +1 Walk 'n' Dior tenisice, 1090 eura

Haljina srcolikog oblika i bez rukava koja prati liniju tijela obično je model koji se viđa u svečanim situacijama i na crvenom tepihu. No ako je haljina napravljena od trapera – sjajno će se uklopiti i u dnevnu kombinaciju.

Da je haljina srcolikog izreza sjajan izbor i za dnevnu kombinaciju pokazala je na svojem primjeru plavokosa dama iz centra Zagreba koja je odabrala traper model rašivenog poruba iz Zare. Haljina je to koja ja suptilan način ističe ženstvene adute.

Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 1 Plavokosa dama u Walk n Dior tenisicama u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Plavokosa dama preko ramena je prebacila predimenzionirani šal s uzorkom iz Diora, a na nogama je nosila pamučne tenisice-platforme u plavoj i bijeloj boji s potpisom iste francuske modne kuće.

Walk 'n' Dior tenisice su iznimno fleksibilne, a odlično će izgledati uz minicu, traperice i haljinu.

Walk 'n' Dior tenisice, 1090 eura Walk 'n' Dior tenisice, 1090 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izdanje je zaokružila s tamnozelenom kožnatom torbom i nekoliko decentnih komada nakita – uključujući i okrugle naušnice, a oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda predimenzioniranim sunčanim naočalama.

Plavokosa dama u Walk 'n 'Dior tenisicama u Zagrebu - 2 Tenisice su se sjajno uklopile uz traper haljinu iz Zare (Foto: Josip Moler/Cropix)

S jedne strane dugačka, s druge minica: "Trik" traper suknja sa zagrebačke špice Street stylerica iz Zagreba u suknji s vrlo odvažnim prorezom i nabranim čizmama Ulična moda iz centra Zagreba - 5 Ulična moda iz centra Zagreba - 2 +6 Ulična moda iz centra Zagreba - 7

Mama iz centra Zagreba: Traperice s perjem i baršunaste štikle za tako šik izdanje Street style mama iz centra Zagreba - 5 Street style mama iz centra Zagreba - 7 Street style mama iz centra Zagreba - 4 +5 Torba modne kuće Saint Laurent, model Icare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju