Na posljednjoj ljetnoj špici ove godine bilo je jako živo u centru Zagreba. Brojne žene i djevojke iskoristile su posljednju ljetnu subotu za druženje na špici, a za šetnju i kavu lijepo su se i sredile. Moglo se vidjeti više street style izdanja u uskim topićima, a nosila ga je i zgodna mama koja je prošetala sa svojim mališanom.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Mama iz centra Zagreba nosi rebraste pletene hlače iz trgovine H&M +7 Mama iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Dior, model Saddle

U kolicima je vozila još jedno dijete, a slatki prizor privukao je i ljubitelje mode jer mama je izgledala poput prave street stylerice. Svoju šik odjevnu kombinaciju složila je od pletenih hlača rebraste strukture u bež-bijeloj boji, a posebno su zgodne zbog završetka nogavica koje se na krajevima šire u lagani trapez.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Street style mama iz centra Zagreba u bijelom topu i pletenim hlačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Hlače izgledaju izuzetno udobne i mekane, te imaju praktičan visoki struk. Mama iz centra Zagreba spojila ih je s bijelim topom bez naramenica, također rebraste strukture, dok je na nogama nosila elegantne smeđe natikače ravnog potplata, model koji je ovo ljeto bio popularniji nego ikada.

Mama iz centra Zagreba nosi rebraste pletene hlače iz trgovine H&M Mama iz centra Zagreba nosi rebraste pletene hlače iz trgovine H&M (Foto: H&M)

Smeđa je i torbica koju je odabrala, model Saddle modne kuće Dior. Riječ je o jednoj od kultnih Diorovih torbi koja oblikom i dizajnom podsjeća na sedlo, po čemu je i dobila ime. Na svakoj strani kratkog remena ukrašena je velikim metalnim slovima C i D, sa zlatnim finišem, a slovo D nalazi se i na prednjoj strani torbe.

Mama iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Dior, model Saddle Mama iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Dior, model Saddle (Foto: www.dior.com)

Svoj street style upotpunila je smeđim sunčanim naočalama te s nekoliko komada nakita, među kojima se posebno istaknuo komplet zlatnog lančića i narukvice s ljupkim zelenim privjeskom u obliku djeteline s četiri lista.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja ulične mode iz centra Zagreba u uskom topu.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda iz centra Zagreba u uskom topu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Stvar je u boji: Štikle iz centra Zagreba koje u trenu podignu kombinaciju i proljepšaju noge Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 5 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 6 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 3 +2 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 4

Tako joj dobro stoje: Traperice plavokose dame iz Zagreba koje vizualno smanjuju struk Plavokosa dama privukla je pažnju u centru Zagreba Plavokosa dama u jednostavnom, ali vrlo efektnom street style izdanju Traperice visokog struka popularan su izbor brojnih žena jer vizualno smanjuju struk +3 H&M; traperice visokog struka, 30,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju