Najtopliji vikend ovog ljeta nije prošao bez sjajnih street style kombinacija koje su se mogle vidjeti u središtu Zagreba. Maksi haljine i dalje se maksimalno nose, a jedan predivan model pokazala je dugokosa mlada žena.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Zagrebačka street stylerica nosi srebrne natikače iz trgovine Zara +5 Ulična moda u centru Zagreba

Posljednja zagrebačka špica u mjesecu kolovozu više je nalikovala na špicu ljeta, a ne na skorašnji početak rujna. Sukladno izrazito visokim temperaturama birale su se i odjevne kombincije, a nas se posebno dojmila mlada dama u maksi haljini izrađenoj od pamučnog platna.

Ulična moda u centru Zagreba - 8 Zagrebačka street stylerica nosi plavu maksi haljinu i srebrne natikače (Foto: Josip Moler/Cropix)

Za svoj street style odabrala je dugačku haljinu svijetlo plave boje koja u gornjem dijelu prianja uz tijelo te ima tanke bratelice koje se mogu skinuti, dok je donji dio voluminozan i lepršav. Na predjelu grudi haljina ima i zgodan dodatak u obliku tkanine na preklop. Romantičan kroj naglašen je naborima u predjelu struka, a riječ je o modelu koji jako lijepo laska ženstvenoj figuri.

Srebrne natikače s ravnim potplatima pokazale su se kao pravi par plavoj haljini, kao i bijela torbica s crvenim rubom te plavom ručkom i remenom modne marke Tommy Jeans, koja je dio brenda Tommy Hilfiger.

Ogrlica ukrašena malim plavim cvjetićima izvrsno je nadopunila street style, i baš paše uz haljinu, a nisu izostale ni sunčane naočale pomalo retro dizajna sa smeđim uzorkom kornjačevine.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite još ulične mode iz centra Zagreba u ljetnim haljinama.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tako jednostavno, a tako dobro: Izdanje iz centra Zagreba u nepogrešivoj suknji koja nikad ne izlazi iz mode Zagrebačko street style izdanje u crnoj suknji Zagrebačko street style izdanje u crnoj suknji Zara, 29,95 eua +6 H&M, 39,99 eura

Štikle s potpeticom tankom poput igle i ženstvena suknja za šetnju centrom Zagreba Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 9 +7 Zagrebačka street stylerica nosi rastezljivu suknju pencil kroja brenda Elisabetta Franchi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju