Mala crna haljina je iznimno fleksibilni odjevni komad – može se odjenuti za posao, večernji izlazak ili popodnevnu kavu s prijateljicom. Izgledat će lijepo sparena uz štikle, čizme ili tenisice.

Galerija Ulična moda u Splitu - 2 Ulična moda u Splitu - 1 Ulična moda u Splitu - 3 +0 I njezina prijateljica razigrala je crnu kombinaciju crvenim modnim dodatkom

Mala crna haljina vizualno sužava siluetu, u njoj dame uvijek izgledaju lijepo i dotjerano, pa ne čudi što se ovaj odjevni komad nalazi u većini ženskih ormara.

Ako pak želite razigrati ovaj elegantan, ali pomalo monoton odjevni komad – sparite ga s nekim upečatljivim modnim dodatkom.

Ovu modnu lekciju zna i mlada dama iz Splita koja je prošlog tjedna snimljena na ulicama tog dalmatinskog grada u vrlo jednostavnoj, ali upečatljivoj street style kombinaciji.

Ulična moda u Splitu - 3 Upečatljva torbica i zanimljiva jakna mogu razigrati crnu odjevnu kombinaciju (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Malu crnu haljinu sparila je s kožnatim čizmama u istoj boji koje su imale ravne potplate i visoke sare do iznad koljena, a koloristički kontrast unijela je crvena kožnata torbica ukrašena zlatnim lancem.

Najviše pažnje, pak, privlačila je njezina jakna. Mlada dama odlučila se za sivu jaknu s kapuljačom ukrašenu umjetnim krznom.

Točnije, nosila je stariji i rasprodani model brenda Sisley koji se danas može naći tek u second hand trgovinama ili na sličnim mjestima.

I njezina prijateljica razigrala je crnu kombinaciju crvenim modnim dodatkom I njezina prijateljica razigrala je crnu kombinaciju crvenim modnim dodatkom (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Jakne i kaputi od umjetnog krzna ciklički se vraćaju u modu već posljednjih nekoliko desetljeća. Ove su godine vrlo popularne među damama svih generacija i u Zagrebu što dokazuje i fotogalerija koja slijedi.

30 izdanja sa zagrebačke špice u kojima vlada trenutačno najpopularniji model kaputa Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 1 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 2 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 4 +23 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 5

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju