Nakon neobično toplog blagdanskog razdoblja koje je na trenutke više nalikovalo proljeću, ovih dana stiže nam prava zima. Temperature će se spustiti, stižu jaki minusi i snijeg, a sve će to utjecati i na street style kombinacije ljubiteljica mode.

Galerija Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 1 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 2 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 4 +23 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 5

Sezona kaputa u punom je jeku i već neko vrijeme na zagrebačkoj špici viđamo razne modele, a broj kaputa u centru grada sigurno će se povećati u tjednu koji je ispred nas.

Međutim, već ih je sad sasvim dovoljno da bez problema možemo proglasiti najpopularniji model. Pregledavajući fotografije zagrebačkih street style izdanja uvidjeli smo da domaće špicerice obožavaju krznene kapute.

Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 14 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 14 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dužina ovisi o ukusu, ali primijetili smo kako su dugačke bunde rijetkost i najviše se nose modeli midi kroja i oni kraći. Kada su u pitanju boje, ima svega. Od klasike i crnih faux fur varijanti te standardnih svijetlih modela pa sve do onih u ne tako čestim bojama ili sa zanimljivim uzorkom.

Zavirite u galeriju i razgledajte 30 zagrebačkih street style izdanja u kojima vlada trenutačno najpopularniji model kaputa.

Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 26 Krzneni kaputi na zagrebačkoj špici - 26 (Foto: Josip Moler/Cropix)

Street style dvoboj Pariza i Zagreba: Glasajte i odaberite ljepša modna izdanja Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 9 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 1 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 6 +7 Pariz vs. Zagreb - veliki street style dvoboj - 5

Haljina s placa bila je hit: Ovu ljepoticu iz Zagreba obasuli ste komplimentima Ljepotica sa zagrebačke špice u kožnatim bermudama Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom Ljepotica iz Zagreba u street style izdanju s efektnim natikačama +10 Ljepotica iz Zagreba u odličnoj ljetnoj crnoj haljini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju