Gradske ulice u Zadru posljednjih dana ljeta i dalje su pune turista, ali i Zadrana koji uživaju u lijepom vremenu. U središtu Zadra zatekla se i zgodna plavokosa žena koja nas je za kraj ljeta oduševila svojim street styleom u kombinezonu najljepše ljetne boje.

Galerija Ulična moda u Zadru - 5 Ulična moda u Zadru - 3 Ulična moda u Zadru - 4 +4 Zadarska street stylerica nosi bijelu torbicu brenda Pinko

Osvježavajuća, vedra i tako privlačna tirkizna boja sinonim je za ljeto, a za svoj street style odabrala ju je i zgodna mlada žena iz Zadra. Nosila je dugački kombinezon tirkizne boje od materijala nalik satenu s dubljim V izrezom i kratkim rukavima, dok su nogavice lagano široke s nabranim porubom.

Ulična moda u Zadru - 3 Zadarska street stylerica u tirkiznom kombinezonu i mrežastim cipelama zlatno-bež boje (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Kombinezon ima elastični struk s metalnom kopčom koji dodatno ističe figuru. Uz lagani kombinezon izvrsno su pristajale mrežaste cipele zlatno-bež nijanse s otvorenom petom i palcem na ravni potplat.

Svoj street style upotpunila je bijelom prošivenom torbom brenda Pinko ukrašenom metalnom kopčom s dvije ptičice, zaštitnim znakom tog talijanskog brenda, koje simboliziraju slobodu, ženstvenost i nježnost.

Zadarska street stylerica nosi bijelu torbicu brenda Pinko Zadarska street stylerica nosi bijelu torbicu brenda Pinko (Foto: Pinko)

Pinko su početkom devedesetih godina osnovali supružnici Pietro Negra i Cristina Rubini, a njihov dizajn prepoznatljiv je po kvalitetnim talijanskim ručno rađenim tkaninama za originalne i vrlo nosive kreacije. Zadarska street stylerica odabrala je manji model torbice s metalnim lancem za nošenje preko ramena ili preko tijela, kako ju je nosila i ova šarmantna dama.

Od nakita odlučila se za okrugle naušnice, tanki lančić i narukvicu. Lice su joj krasile velike sunčane naočale i lijepi, široki osmijeh dodatno naglašen ružičastim ružem na usnama.

Još zadarske ulične mode za kraj ljeta pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u Zadru - 7 Ulična moda u Zadru (Foto: Zvonko Pavic/Cropix)

Natikače koje su bile hit ljeta mama iz centra Zagreba nosi uz hlače udobne poput pidžame Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Mama iz centra Zagreba nosi rebraste pletene hlače iz trgovine H&M +7 Mama iz centra Zagreba nosi torbu modne kuće Dior, model Saddle

Stvar je u boji: Štikle iz centra Zagreba koje u trenu podignu kombinaciju i proljepšaju noge Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 5 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 6 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 3 +2 Ulična moda iz centra Zagreba u žutim sandalama s blok petom i mini haljini - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju