Ljubitelji ulja za tijelo u ljetnim mjesecima biraju ona koja su kao stvorena za sunčane dane i najtoplije godišnje doba. Pričamo o uljima sa zlatnim česticama koja izgledaju savršeno na preplanuloj puti, a osim toga imaju cijeli niz koristi za kožu.

Galerija +0 Derma Luxe Gold Simmer Oil, 209,99 kn

Osim što zlatne šljokice izgledaju spektakularno na suncem okupanoj koži, shimmer ulja kožu hidratiziraju i njeguju, čine je nježnom i mekom, a posebno joj gode nakon sunčanja.

Zahvaljujući svjetlucavom efektu ulja sa zlatnim šljokicama, koža je blistava, a tu su i božanstveni mirisi koji sve podižu na višu razinu.

Još je jedan plus činjenica da nam zahvaljujući kombinaciji raznih sastojaka i dodatka blještavih čestica ta ulja mogu podariti blistav ten i bez izlaganja sunčevim zrakama.

Na tržištu se nalazi cijeli niz proizvoda obogaćenih zlatnim šljokicama, a mi smo u nastavku izdvojili deset njegujućih ulja koja će vaša preplanula koža posebno voljeti.

Žena nanosi ulje za kosu 12 ulja za kosu zahvaljujući kojima će biti svilenkasta, sjajna i zdrava

Inače, osim za njegu tijela, dio tih ulja može se koristiti i za njegu kose koju intenzivno obnavljaju.

1. La PIEL Beach BABE

Beach BABE je višenamjensko luksuzno maslac-ulje za sunčanje s hijaluronom, raznim uljima (arganovo, kokosovo, orahovo, ulje mrkve) i maslacima (shea i kakao maslac). U sebi sadrži brončanozlatni pigment koji koži odmah daje površinski tamniji izgled, uz dodatak sitnih šljokica.

2. Derma Luxe Gold Simmer Oil, 209,99 kn

Derma Luxe Gold Simmer Oil je ulje koje će koža obožavati i zahvaljujući kojem će blistati. Ekstrakt ružmarina ima izvanredan antioksidativni učinak. Također ima i protuupalno, antimikrobno djelovanje, a koristi se i kao sastojak protiv starenja, za čišćenje i zaštitu kože.

Derma Luxe Gold Simmer Oil, 209,99 kn Derma Luxe Gold Simmer Oil, 209,99 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. Nuxe čudesno suho ulje sa zlatnim sjajem

Ovo višenamjensko suho ulje namijenjeno je za lice, tijelo i kosu. Hrani ih, njeguje i čini blistavima. Sadrži biserne čestice zlatnog odsjaja koje su pažljivo birane i izuzetno nježne, a zahvaljujući njima zlatno ulje na koži ostavlja sjenu "karamelizirane" svjetlosti, sličnu prirodnoj boji preplanule puti.

4. Organique suho ulje sa česticama zlata

Ulje za tijelo Organique Eternal Gold Smoothing Therapy kožu hidratizira i regenerira. Ostavlja je elastičnom i njegovanom, a na koži ne ostavlja masne tragove. Koža je zahvaljujući ovom ulju baršunasto meka.

5. Anastasia Beverly Hilly Shimmer Body Oil

Tvorci ovog ulja kažu da je stvoreno za ljetne dane. Ovo luksuzno ulje je lagano i nježno za kožu, a dodatnu draž daje mu nježni miris kokosa i vanilije. Koži daje prirodan osunčani izgled zahvaljujući bisernim šljokicama.

6. Revolution Glow Radiance Shimmer Oil

Ovo ulje sadrži fine sjajne čestice i koži osigurava visoki sjaj. Tu su i miris kokosa i ananasa, a možete ga koristiti i na licu. Njegovi tvorci savjetuju da vrhovima prstiju nanesete malu količinu na jagodice i ispod obrva.

7. Yves Rocher dragocjeno zlatno ulje Monoi

Lagana tekstura ovog ulja topi se na koži i ostavlja neodoljivi sunčani miris. Kosa je zahvaljujući njemu meka i blistava, a koža intenzivno hidratizirana, njegovana i blistava. Lagana tekstura ulja puna je finih svjetlucavih čestica.

8. Avon svjetlucavo ulje u spreju

Ovo ulje učinit će vašu kožu svilenkasto mekom i blistavom te joj pružiti zdravi sjaj i svjetlucavi izgled. Nemasno je, lagano i brzo se upija, a blistava formula s proteinom svile i svjetlucavim česticama pomaže beživotnoj koži.

9. Moroccanoil Body svjetlucavo ulje za tijelo

Ulje za tijelo Moroccanoil Body koži osigurava intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu. Brzo se upija, a kožu ostavlja elastičnom i njegovanom. Namijenjeno je za sve tipove kože.

10. Tom Ford Soleil Blanc shimmering ulje

U bočici ovog ulja skriven je efekt osunčane ljetne kože. Ovo svilenkasto i lagano ulje čini kožu svjetlucavom zahvaljujući zlatnim i platinastim šljokicama. Tu je i zanosni miris u kojem su spojeni bijelo cvijeće, jantar i sandalovina koji podsjećaju na pješčanu plažu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju