Nakon Zagreba i Osijeka, najpoznatiji europski fashion brand za punije stiže i u Rijeku! Ulla Popken otvara vam svoja vrata 27.svibnja 2017. u Tower centru (2.kat) predstavljajući novitete iz kolekcije proljeće/ljeto.

Zahvaljujući različitim linijama Ulle Popken (Selection, Modern Woman, Pure i Sport) svaka žena punijeg stasa može pronaći nešto za sebe. Modne linije nude široki raspon veličina - od 42 do 60 za žene i do čak 7XL za muškarce, kroz liniju Johann Popken.

Ulla Popken moda za punije donosi vam sve fashion trendove kroz kolekcije različitih stilova i fantastičnih krojeva koji razumiju potrebe punijih žena. Posebna pažnja posvećuje se i odabiru materijala - većinom se koriste prozračni materijali koji osiguravaju udobnost i koji sadrže veći postotak elastina. Tako kreirane modne kombinacije ne kapituliraju pred oblinama, već daju mogućnost isticanja istih.

Osobama krupnije građe donjeg dijela tijela preporučuje se odijevanje jednobojnih hlača i suknji koje se mogu vrlo efektno kombinirati s košuljama, tunikama i majicama različitih uzoraka. Nižim osobama s krupnijim gornjim dijelom tijela te ravnim trupom, idealan izbor bit će npr. monokromno odijelo koje vizualno izdužuje i ne naglašava gornji dio tijela.

Uz Ullu Popken budite u trendu u svakoj prilici, naglasite ono najljepše i prikrijte pokoji nedostatak uz male modne trikove. Posjetite Ulla Popken fashion trgovine u Avenue Mallu Zagreb, Mallu Osijek i Tower centru Rijeka i odaberite modu u kojoj ćete se osjećati zadovoljno i sretno!

Ulla Popken moda za punije - jer ljepota ne poznaje veličinu.....

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju