Ulola Diabetica prva je cjelovita linija prirodne kozmetike namijenjena osobama sa šećernom bolesti i osobama izrazito osjetljive kože

Ulola Diabetica jedinstvena je linija namijenjena prevenciji i svakodnevnoj njezi osjetljive, suhe i problematične kože. U razvoju proizvoda sudjelovali su hrvatski stručnjaci dijabetolozi, ali i pacijenti te je ova linija rezultat zajedničkog rada terapeuta i potrošača , a moguće ju je nabaviti u ljekarnama i dm-u.

Ulola Diabetica linija namijenjena osobama koje boluju od dijabetesa i osobama s izuzetno osjetljivom kožom sastoji se od maslaca za tijelo i stopala, hranjive kreme za ruke i nokte, hranjive kreme za stopala i kremastog sapuna s medom i propolisom.

Proizvodi su izrazito blagi, nježne teksture, predivnih opojnih mirisa te proizvedeni od najdragocjenijih sastojaka kao npr. vitamina A, E, vitamina B skupine, inozitola, ekstrakta divljeg kestena, macerata nevena, meda, propolisa, kokosovog ulja, maslinovog ulja, eteričnih ulja cedra, limuna i kadulje itd.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju