Nakon što je Renee Zellweger izazvala šok pokazavši svoje lice 'ispleglano' do neprepoznatljivosti, istu reakciju je izazvala i glumica Uma Thurman. Miljenica Quentina Tarantina, brojnih dizajnera i publike, na njujorškoj premijeri serije 'Slap' stigla je u stajlingu koji savršeno pristaje njezinom tijelu i s licem koji ne 'pristaje' onom s fotografije na osobnim dokumentima

Prelijepa 44 godine stara Uma Thurman na žalost se priklonila trendu glumica čiji su korektivni zahvati prešli granicu 'osvježavanja' lica i primjernog pomlađivanja zalazeći u područje promjene osobnog opisa.

Sličnoj smo promjeni svjedočili i prije nekoliko mjeseci kada se u listopadu prošle godine Renee Zellweger pojavila na događanju 'Women In Hollywood Celebration' događaju  s novim licem.

Iako je oskarovka tvrdila kako je samo riječ o primjeni životnih navika, već na prvi pogled je očito kako je estetska kirurgija promijenila izgled simpatične glumice.

Jednako tako zategnuto čelo, obrazi i 'tuđi pogled' sakrili su onu prelijepu ženu koju znamo iz filmova 'Pakleni šund', 'Kill Bill', 'Mlađe je slađe' te iz reklamnih kampanja za brendove poput Givenchyja te Louis Vuitton.

I druge ljepotice čija su lica bila nemjerljivo ljepša prije plastičnih operacija pogledajte u fotogaleriji:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju