Umjesto haljine, odličan izbor za maturalnu večer može biti i kombinezon. U trgovinama smo pronašli 10 svečanijih modela kombinezona idealnih za posebne prigode kao što je maturalna zabava.

Galerija Kombinezoni za maturalnu večer - 8 Kombinezoni za maturalnu večer - 1 Kombinezoni za maturalnu večer - 9 +7 Springfield, 359 kn Kombinezoni su već nekoliko sezona vrlo trendi komad, a najčešće ih nosimo u proljeće i ljeti. U trgovinama se mogu pronaći i svečaniji modeli kombinezona koji će biti odličan izbor za posebne prigode kao što je maturalna večer.

Umjesto haljine, odličan izbor za maturalnu večer može biti i kombinezon

Od klasične crne koja je uvijek dobar izbor, preko plave i crvene, do nježno ružičaste, u trgovinama se nude kombinezoni u nekoliko boja koje će izgledati vrlo svečano i elegantno. Dodatan adut su i volani, čipka, šljokice, koji ih čine još posebnijim i poželjnijim odjevnim predmetom.

Svečaniji model kombinezona najbolje je nositi uz visoke potpetice koje će figuru lijepo izdužiti. Još pokoji komad nakita i spremni ste za zaista posebnu večer u svom životu.

U fotogaleriji razgledajte izbor kombinezona u trgovinama cjenovnog ranga od 249,90 do 1390 kuna.
Kombinezoni za maturalnu večer - 6 Mango, 449,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju